20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Contractele clienţilor cu E.ON, nemodificate după ce grupul şi-a schimbat numele

Contractele clienţilor cu E.ON, în cele 20 de judeţe din ţară unde grupul german activează, rămân nemodificate, au anunţat reprezentanţii companiei, după ce, de la 1 ianuarie 2017, distribuitorul de gaze şi electricitate de pe piaţa românească şi-a schimbat denumirea din E.ON Distribuţie România în Delgaz Grid

E.ON Energie România nu v-a schimba contractele cu clienţii săi în perioada următoare în ceea ce priveşte furnizarea de energie electrică şi gaze naturale. Acordurile încheiate între grupul german E.ON şi abonaţii săi din cele 20 de judeţe din jumătatea de nord a ţării unde activează vor rămâne în vigoare, fără ca schimbarea denumirii distribuitorului de gaze şi electricitate să afecteze în vreun fel actualele contracte.

”E.ON Distribuţie România, care de la începutul acestui an este Delgaz Grid, se ocupă de partea de distribuţie, reprezentând partea de infrastructură care preia energia electrică sau gazele din reţeaua de transport şi le duce la consumator. Partea de furnizare, adică acea componentă comercială ce vizează direct abonaţii, este asigurată de E.ON Energie România. De aceea, din perspectiva contractelor cu clienţii noştri, acestea vor rămâne nemodificate”, a declarat purtătorul de cuvânt al E.ON Energie România, Sorin Munteanu.

 

 

Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow