2.7 C
Paşcani
joi, noiembrie 30, 2023

Contract pentru maturatul stradal. Autobuzele noului operator, săptămâna viitoare

Societatea păşcăneană CLP Ecoserv SRL Paşcani, aflată în subordinea Consiliului Local, intră, în sfârşit în legalitate. După ani de zile de activitate fără contract de delegare, documentul a fost semnat în cursul zilei de miercuri 15 iulie a.c. Managerul societăţii spune că urmează obţinerea autorizaţiei de la Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare în câteva săptămâni de zile.

Contractul nu cuprinde noutăţi faţă de activitatea de până acum. La strada rămân tot 20 de muncitori pentru întreţinerea căilor de acces şi a parcurilor. În plus societatea dispune de două utilaje, unul de măturat şi altul pentru spălat. În ceea ce priveşte sumele decontate de la bugetul local ele sunt aceleaşi, de până la 240 000 lei pe lună.
În perioada următoare va fi semnat şi contractul de delegare pentru serviciile de dezinsecţie şi deratizare. Abia după aceea va campania de combatere a ţânţarilor. De asemenea la începutul săptămânii viitoare urmează să fie semnat contractul şi să fie livrate cele 5 autobuze pentru transportul public local. Serviciul a fost preluat de la RAGCL şi delegat de Consiliul Local. Reprezentantul societăţii, Leonard Ursu – foto spune că în câteva săptămâni vor fi obţinute toate avizele necesare şi va începe operarea serviciului, asigurat în prezent de RAGCL, unitatea aflată în faliment.

Alte articole