5.2 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Continuă seria angajărilor la Primăria Pașcani. Se caută șef serviciu și inspectori la Asistență Socială și Taxe și Impozite Locale

Continua seria angajarilor la Primaria Pascani. Administratia locala a publicat joi si vineri, 11-12 noiembrie, cinci concursuri de angajare pentru mai multe posturi.

In primul anunt este vorba despre functia de șef serviciu in cadrul Serviciului Administrativ. Cei interesati se pot inscrie pana pe data de pânã la data de 24.11.2021, inclusiv, ora 15,30. Pe 7 decembrie, ora 10:00, va avea loc proba scrisa, iar interviul in termen de patru zile lucratoare de la examenul scris.

Vineri dimineata au fost publicate alte doua anunturi. Se cauta cate doi inspectori pentru Serviciul de Asistenta Sociala si pentru cel de Taxe şi Impozite Locale.

Dosarele de inscriere se pot depune pana pe data de 02.12.2021( inclusiv), ora 15,30.

Proba scrisă se va desfăşura la sediul Primăriei municipiului Paşcani în data de 14.12.2021 la ora 10,00, iar interviul in maxim 5  zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

De precizat este faptul ca in anul 2021 au fost facute 26 de angajari si continua procesul de recrutare pentru alte posturi vacante si au fost disponibilizate 43 posturi, doua prin transfer, 11 din randul asistentilor persoanelor cu handicap si prin pensionare. Cele mai multe angajari au fost facute in cadrul aparatului de specialitate al primarului – 15, cinci la sera, una la Gospodaria Comunala si doua la piata, precum si zece muncitori zilieri.

 

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cea mai tristă zi din an – teorie demontată de pășcăneni

Pascanenii au demontat teoria conform carei, cea de-a treia...

Facturile la utilități – fior rece în institutiile publice din Pascani

Facturile la utilitati pun deja presiune pe bugetele institutiilor...

Noii directori de la școlile din municipiul Pașcani. Ce vor să facă

Directorii din scolile din municipiul Pascani au preluat luni,...

Pașcaniul, în scenariul galben. Noi reguli de marți, 18 ianuarie – DOC

Municipiul Pascani a intrat, din nou, in scenariul galben,...

Ministrul Dezvoltării, întalnire cu primarii pentru proiectele de investiții

Tolba cu promisiuni privind proiectele de investitii in judetul...