14.7 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

CONTINUĂ FACILITĂŢILE PENTRU PLATA DATORIILOR LA CĂLDURĂ

Număr nesperat de mare a păşcănenilor restanţieri care au decis să-şi plătească facturile la RAGCL. Ei au profitat din plin de hotărârea Consiliului Local al Municipiului, de luna trecută, de a acorda facilitate pentru achitarea facturilor la energia termică şi a chiriilor pentru apartamentelor din fondul locative de stat. Oferta este până la sfârşitul lunii septembrie a.c.

În 23 de zile de când păşcănenii beneficiază de facilitatati la plata facturilor la Regia Locală de Termoficare din oraş s-a încasat peste un miliard de lei vechi din cele 50 cât e datoria la populaţie către Regie. Pentru că au plătit integral, cei peste 115 clienţi nu au mai plătit şi penalităţile, în valoare de peste 64 milione de lei vechi.

Au fost clienţi, 15 la număr, care au decis să plătească eşalonat pe un an sau chiar doi. Ei au dat în avans 25 la sută din suma datorată şi vor beneficia de până la 50 % la achitarea sumei.

S-au trimis şi somaţii de plata. Astfel, un număr de o mie de familii, au primit notificări. Astfel, s-a constatat că o parte din ele nu mai locuiesc la adresa respectivă sau că au decedat.

Cei care nu achita sumele datorate Regiei Locale de Termoficare vor fi daţi în judecată şi vor fi nevoiţi să suporte pe lângă datorie şi penalităţi şi cheltuielile de judecată.

Menţionăm că în prezent datoria populaţiei către RAGCL este de 5 milioane de lei noi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow