More

  CONTINUĂ FACILITĂŢILE PENTRU PLATA DATORIILOR LA CĂLDURĂ

  Array

  Număr nesperat de mare a păşcănenilor restanţieri care au decis să-şi plătească facturile la RAGCL. Ei au profitat din plin de hotărârea Consiliului Local al Municipiului, de luna trecută, de a acorda facilitate pentru achitarea facturilor la energia termică şi a chiriilor pentru apartamentelor din fondul locative de stat. Oferta este până la sfârşitul lunii septembrie a.c.

  În 23 de zile de când păşcănenii beneficiază de facilitatati la plata facturilor la Regia Locală de Termoficare din oraş s-a încasat peste un miliard de lei vechi din cele 50 cât e datoria la populaţie către Regie. Pentru că au plătit integral, cei peste 115 clienţi nu au mai plătit şi penalităţile, în valoare de peste 64 milione de lei vechi.

  Au fost clienţi, 15 la număr, care au decis să plătească eşalonat pe un an sau chiar doi. Ei au dat în avans 25 la sută din suma datorată şi vor beneficia de până la 50 % la achitarea sumei.

  S-au trimis şi somaţii de plata. Astfel, un număr de o mie de familii, au primit notificări. Astfel, s-a constatat că o parte din ele nu mai locuiesc la adresa respectivă sau că au decedat.

  Cei care nu achita sumele datorate Regiei Locale de Termoficare vor fi daţi în judecată şi vor fi nevoiţi să suporte pe lângă datorie şi penalităţi şi cheltuielile de judecată.

  Menţionăm că în prezent datoria populaţiei către RAGCL este de 5 milioane de lei noi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI