25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Continuă campania de tăiere a copacilor, în municipiul Pașcani

Continuă campania de tăierea a copacilor din municipiul Pașcani, fără aviz de la Agenția pentru Protecția Mediului. Reprezentanții administrației locale au precizat în ultima conferință de presă că în perioada următoarea vor fi doborâți arborii uscați din municipiu și că pentru aceștia nu este nevoie de aviz de la Protecția Mediului.

Vom pregăti totuși materialul de documentare pentru a-l avea pus într-un dosar unde vor fi toate cu privire la copacii uscați pe care îi vom tăia din zona municipiului” a precizat viceprimarul, Cristian Rățoi.

Tot legat de acest subiect, primarul municipiului, Marius Pintilie, a precizat că se va schimba modul de intervenire pentru tăierea copacilor din oraș. Mai exact, primăria nu va mai trimite echipe de muncitori la solicitările cetățenilor privind anumiți arbori, ci toaletarile și tăierile se vor face pe cartiere, până când va fi rezolvată această situație în întreg orașul.

În toamnă va fi făcută și o campanie de plantare de puieți. Ocolul Silvic Pașcani a dat municipalității aproape o mie de copăcei – salcâm, gorun și stejar.

În ceea ce privește înfrumusețarea orașului pentru sezonul cald, în perioada următoare vor fi scoase de la serele municipale circa 180.000 de fire de flori, pentru a fi plantate în rondurile din oraș.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow