10.5 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021
Array

Continua balastarea strazilor in Bosteni si Sodomeni. In cateva luni de zile incep lucrarile de asfaltare in zona Vale

Lucratorii Primariei Pascani au terminat de balastat strazile din suburbiile Gastesti, Lunca si Blagesti pana acum fiind deja folosite peste 4000 de tone de piatra concasata. Reprezentantii administratiei locale spun ca in urmatoarele zile vor incepe lucrarile de reabilitare a drumurilor si in Bosteni si Sodomeni. Lucrarile vor fi executate , ca si pana acum, de muncitorii Primariei, piatra fiind livrata de societatea care a castigat licitatia, SC GECO Construct SRL din Pascani .

Mai mult, in cateva saptamani de zile ar putea incepe asfaltarea unor strazi din zona Vale, pe o portiune de 4,8 km , din bani europeni, prin PID.

,, Suntem foarte aproape de incheierea contractelor de executie, in etapa de analiza a ofertelor tehnice. Daca nu vor fi contestatii in septembrie sau octombrie vor putea incepe lucrarile de asfaltare, mai intai pe strazile Ceferistilor si Fantanele…” a spus pentru ziarul Orizont.info primarul Dumitru Pantazi.

Mentionam ca administratia locala incearca sa gaseasca solutii si pentru obtinerea avizului necesar in vederea accesarii unui imprumut comercial de la CEC, in valoare de 4 mil de euro pentru asfaltarea a 3 strazi din Pascani.

,, Saptamana viitoare voi incerca sa am o intalnire cu responsabilii Ministerului de Finante pentru a-i convinge sa ne dea avizul. Este absurd sa nu putem avea acces la astfel de fonduri in conditiile in care ne-am achitat arieratele…,, a mai adaugat edilul pascanean.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI