4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Continua balastarea strazilor in Bosteni si Sodomeni. In cateva luni de zile incep lucrarile de asfaltare in zona Vale

Lucratorii Primariei Pascani au terminat de balastat strazile din suburbiile Gastesti, Lunca si Blagesti pana acum fiind deja folosite peste 4000 de tone de piatra concasata. Reprezentantii administratiei locale spun ca in urmatoarele zile vor incepe lucrarile de reabilitare a drumurilor si in Bosteni si Sodomeni. Lucrarile vor fi executate , ca si pana acum, de muncitorii Primariei, piatra fiind livrata de societatea care a castigat licitatia, SC GECO Construct SRL din Pascani .

Mai mult, in cateva saptamani de zile ar putea incepe asfaltarea unor strazi din zona Vale, pe o portiune de 4,8 km , din bani europeni, prin PID.

,, Suntem foarte aproape de incheierea contractelor de executie, in etapa de analiza a ofertelor tehnice. Daca nu vor fi contestatii in septembrie sau octombrie vor putea incepe lucrarile de asfaltare, mai intai pe strazile Ceferistilor si Fantanele…” a spus pentru ziarul Orizont.info primarul Dumitru Pantazi.

Mentionam ca administratia locala incearca sa gaseasca solutii si pentru obtinerea avizului necesar in vederea accesarii unui imprumut comercial de la CEC, in valoare de 4 mil de euro pentru asfaltarea a 3 strazi din Pascani.

,, Saptamana viitoare voi incerca sa am o intalnire cu responsabilii Ministerului de Finante pentru a-i convinge sa ne dea avizul. Este absurd sa nu putem avea acces la astfel de fonduri in conditiile in care ne-am achitat arieratele…,, a mai adaugat edilul pascanean.

Orizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow