18.5 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022

Continua asfaltarea drumurilor satesti din comuna Motca. Investitie de 4 milioane de lei

- Advertisement -

Continua asfaltarea drumurilor satesti din comuna Motca. Adminstratia locala organizeaza licitatie pentru modernizarea a circa 6 km de strazi din cele doua sate componente. S-a primit avizarea in sistemul electronic, iar firmele doritoare pot depune ofertele pana pe data de 25 februarie a.c..

Valoarea lucrarilor este de 4 milioane de lei, bani obtinuti prin Programul National de Dezvoltare Locala 2, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Este a doua investitie majora in infrastructura rutiera din comuna, dupa ce anul trecut a inceput asfaltarea unor strazi in apropierea Caminului Cultural. Lucrarile s-au realizat cu fonduri europene, prin AFIR, cu o valoare de 4,5 milioane de lei, pentru 4.4 km de drumuri, cai de acces si santuri betonate.

Primarul comunei, Constantin Serioja Hobinca, sustine ca asfaltarea drumurilor satesti este o prioritate majora pentru administratia locala. In acest sens, in viitoarea sedinta de Consiliu Local se va supune votului alesilor aprobarea intocmirii documentatiei tehnice pentru modernizarea a circa 7.000 de ml de strazi, prin Fondul de Investitii Locale, infiintat anul trecut de Guvern.

Mentionam ca in comuna sunt circa 17 km de drumuri satesti, iar prin implementarea ultimul proiect pus in discutie, ar fi modernizata intreaga infrastructura rutiera din comuna.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow