1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Conţeşti: Accident în intersecţia morţii. O femeie a fost transportată la spital

Accident rutier ContestiAccident rutier soldat cu o victima in localitatea Contesti pe Drumul Judetean 208. Un tanar din Bucuresti nu a acordat prioritate in intersectia cu drumul comunal care duce spre comuna Tatarusi si a fost izbit in plin de un taxi.

In autoturismul marca Renault se afla o familie din Bucuresti formata din cinci membri si se deplasau dinspre Pascani spre Tatarusi. In momentul in care au ajuns la intersectie, soferul nu s-a asigurat cand a virat la stanga si i-a taiat calea unui taxi condus de Marian Dolhascu, de 23 ani din Pascani. In urma impactului, o femeie in varsta de 49 ani, din Renault a fost accidentata usor.

La fata locului a ajuns si un echipaj de ambulanta, care a preluat victima si a transportat-o catre Spitalul de Urgenta Pascani pentru mai multe investigatii.

Mentionam ca in intersectia din Contesti este o curba deosebit de periculoasa care reduce vizibilitatea aproape de zero. Astfel in zona respectiva au loc frecvent accidente rutiere in unele cazuri cu victime ranite foarte grav.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow