22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Contestații la alegerile locale. Toate au fost respinse de judecători

  Ultimele știri

  Emoţii mari pentru o parte dintre candidaţii înscrişi la alegerile locale din 5 iunie. Mai multe candidaturi pentru consiliul local au fost contestate de un păşcănean. Este vorba de Ionuţ Alin Munteanu care a depus pe 28 aprilie plângeri împotriva a 19 oameni politici.

  Cei mai mulţi dintre ei, 12 la număr fac parte din Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor din municipiu Paşcani (ALDE). Este vorba de Mihai Florin, Ailenei Daniel, Pașaniuc Constantin, Axinia Armando, Lungu Strugaru Cătălina, Cucoş Costel Cosmin, Codreanu Antonel Mihai, Chiriac Ioan, Bârsan Cristinel Florentin, Tudose Gheorghe, Buculesei Gheorghe, Bejan Toma.

  De asemenea, 7 candidaţi din Partidul Mişcarea Populară (PMP) au fost contestaţi de acelaşi păşcănean. Aceştia sunt: Grădinariu Claudiu, Petrache Ion Daniel, Straciuc Bogdan Iulian, Jalbă Gabriela, Birică Dorin, Balotă Andrei şi Răţoi Mihai Gelu.

  După verificarea sesizărilor, judecătorii din Paşcani au respins contestaţiile păşcăneanului ca fiind neîntemeiate, astfel cei 19 candidaţi rămân în cursa electorală.

  Nici la comune nu au lipsit de contestaţiile. Astfel în Ruginoasa s-a contestat candidatura lui Ioan Murărescu (UNPR) care a intrat în cursa electorală pentru primar în localitate. Şi în acest caz judecătorii au decis respingerea contestaţiei.

  Şi la Valea Seacă candidatura primarului suspendat din funcţie, Valeriu Român a fost contestată, însă judecătorii au respins contestaţia.
  Reamintim că Valeriu Român a fost condamnat la începutul lunii decembrie 2015 la 4 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de corupţie

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet