Concursul Regional cu participare nationala de Coregrafie “Armonii dansante” se va desfasura in data de 3 iunie 2017, la Pascani, in conformitate cu CAERI 2017, poziţia 1048, si este organizat de Clubul Copiilor Pascani, sub egida ISJ Iasi, in colaborare cu Primaria Municipiului Pascani, Casa Municipala de Cultura “M. Sadoveanu” Pascani si unitatile de invatamant pascanene.

Obiective: revigorarea, diversificarea si amplificarea activitatilor cultural-artistice, a educatiei estetice, sporirea valentelor educative coregrafice si a muzicii, asigurarea unui cadru adecvat de intrecere si spectacol specific formatiilor de profil, sensibilizarea, stimularea si promovarea copiilor cu aptitudini coregrafice deosebite, schimb de experienta intre participanti si conducatorii de formatii.

Participanti, conditii de participare:

La concursul de coregrafie pot participa cu avizul Inspectoratului Scolar al fiecarui judet si numai pe baza de invitatie, formatii coregrafice de la palatele, cluburile copiilor si scoli, la categoriile de varsta:

clasele I-IV

clasele V-VIII

clasele IX-XII,

fiecare categorie participanta cu cate un dans.

Delegatia participanta va fi formata din 1-20 copii (solist sau grup) si profesorul coordonator, formatia putand fi alcatuita din perechi, numai fete, sau numai baieti.

Fiecare formatie trebuie sa prezinte in concurs maxim un dans, timpul maxim afectat fiind de 3-5 minute.

Jurizarea se va face dupa urmatoarele genuri coregrafice :

-dans modern ;

-dans de caracter ;

-dans clasic ;

-dans tematic ;

-fantezie coregrafica ;

-gimnastica ritmica si artistica ;

-alte genuri coregrafice ;

Concursul se va desfasura sambătă, 3 iunie 2017, ora 9:30, la Clubul Copiilor Pascani.

Slider
loading...