22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Consultatii oftalmologice gratuite la sediul PSD Pascani

Vesti bune pentru pascaneni. Timp de doua zile pot beneficia de consultatii gratuite la ochi. Actiunea are loc la sediul PSD Pascani in zilele de 25 si 26 iulie intre orele 09.00 si 17.00, acestea fiind oferite de doi specialisti din Bucuesti. Totodata, persoanele interesate pot cumpara si ochelari, alegand din cele peste 500 de modele de rame disponibile, de diferite categorii de calitate.

Au mai avut loc astfel de actiuni si in localitatile Harlau, Podu Iloaiei, Targu Frumos si Halaucesti. Organizatorii sustin ca acesta campanie are ca scop informarea si responsabilizarea cetatenilor in legatura cu necesitatea controalelor periodice la ochi. Dupa efectuarea consultului, specialistii pot spune pacientului ce fel de afectiune are si unde se pot adresa pentru tratarea lor.

Mentionam ca in materialele promotionale distribuite in oras a fost mentionat in mod eronat faptul ca actiunea este organizata in colaborare cu Primaria Pascani. In realitate, cei doi specialisti au solicitat inchirierea unei sali de la Primarie care este ocupata in aceasta perioada dar li s-a oferit un spatiu la sediul PSD Pascani, conform precizarilor organizatorilor evenimentului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow