More

  Consultații gratuite de la viitorii asistenți medicali. Cortul de la Postliceală din Pașcani este amplasat la Kaufland

  Array

  Consultații gratuite de la viitorii asistenți medicali. Cortul de la Postliceală din Pașcani este amplasat la Kaufland

  Centrul de Studii Ștefan cel Mare din Pașcani oferă tuturor cetățenilor consultație minimă gratuită dar și informați utile despre cum să ne protejăm împotriva caniculei, de exemplu. Cortul cu viitorii asistenți medicali care oferă aceste servicii este amplasat în acest an, în parcarea unui supermarket din oraș, pentru o mai bună viziblitate spune reprezentanții școlii. Numai astăzi, în câteva ore, “prin mâna” cursanților au trecut zeci de persoane, cele mai multe dintre ele de vârsta a treia.

  Și în acest an, cortul de la Postliceala din Pașcani este amplasat pe raza orașului pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor. În acest an zona aleasă a fost mai aproape de sediul lor, pe strada Moldovei în parcarea unui supermarket – Kaufland. Pacienții nu s-au lăsat așteptați. În numai câteva ore, zeci de oamenei și-au luat tensiunea, s-au cântărit, au băut un pahar cu apă sau au primit un biscute.

  Nu au lispit nici sfaturile prețioase venite din partea viitorilor asistenți medicali, mai ales cele privind protejarea în fața temperaturilor ridicate de afară.

  Oamenii care au trecut prin acest consult se arată mulțumiți și spun că mai rar vezi pe cineva să facă astfel de servicii gratuite.

  Cursanții de la Centrul de Studii Ștefan cel Mare și Sfânt din Pașcani vin zilnic, programul fiind de dimineață până spre orele prânzului.

  Amintim că în această perioadă au loc și înscrieri la Postliceală.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet