More

  Consultații de nutriție la Pașcani

  Array

  Din ce în ce mai mulţi oameni se confruntă cu probleme de greutate. Oboseala, stresul şi un regim alimentar nesănătos conduc de cele mai multe ori la obezitate sau anorexie.

  O unitate medicală din Paşcani oferă contra cost consultaţii persoanelor care se confruntă cu probleme de greutate. În fiecare sâmbătă, profesorul doctor Veronica Mocanu vine la Clinica Cami Cris din municipiu pentru a oferi sfaturi şi a propune diete personalizate celor dornici să slăbească.

  Recomandarea pentru un anumit regim se face întotdeauna după o evaluare strictă a raportului înălţime greutate, dar şi zonele pe care se află cea mai multă grăsime. Pe lângă aceste determinări, un rol important în elaborarea unui regim îl are şi starea de sănătate a pacientului.

  Conform spuselor profesorului universitar, întotdeauna o dietă trebuie să fie extinsă pe o perioadă mai îndelungată de timp, iar obiectivele care se urmăresc să fie în limite rezonabile. De asemenea, după ce se ajunge la greutatea normală, pacienţii primesc sfaturi despre cum să se menţină.

  Cei care au probleme cu greutatea şi vor să urmeze sfatul unui specialist, se pot programa la numărul de telefon 0742 081 594 de luni până duminică între orele 8 – 20.00.

  FOTO: prof.dr. endocrinolog Veronica Mocanu

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI