9.6 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Constructor reclamat pentru înşelăciune. Cavoul nu este pe placul beneficiarului

crcea

Atenţie mare când vă hotărâţi să faceţi o investiţie costisitoare, mai ales în construcţii. Trebuie neapărat să încheiaţi un contract în care să fie precizate cerinţele şi preţul lucarii iar plată să fie făcută doar în schimbul unei chitanţe. Altfel riscaţi să fiţi păcăliţi. Aşa a păţit-o un bătrân din suburbia Gastesti. El a apelat la o firmă pentru construirea unui cavou. A scos din buzunar 6100 de lei deşi iniţial înţelegerea a fost cu 1000 de lei mai puţin. Emil Buga reclamă că lucrările nu sunt de calitate şi că nu a fost respectat termenul de execuţie.Mai mult bărbatul susţine că nu a primit factura şi chitanţa în schimbul banilor.
Patronul societăţii, Ionuţ Benchea, a fost reclamat la Poliţia Paşcani pentru înşelăciune. El susţine de fapt ar fi vorba despre o neînţelegere şi că a executat toate lucrările aşa cum s-a înţeles cu beneficiarul.
Totodată el recunoaşte că a încasat în avans banii fără acte dar îl aşteaptă pe bătrân să îi dea contractul chitanţa şi factura, la sfârşitul lucarii. Mai mult constructorul vrea să îl dea în judecată pe reclamantul nemulţumit.
Menţionăm că tot mai multe astfel de cazuri sunt reclamate de cetăţeni la Poliţie şi Protecţia Consumatorului. Cel mai recent exemplu este al unei firmei de publicitate din Bucureşti care şi-a deschis recent un punct de lucru pe Esplanada din Paşcani. Zeci de femei şi copii au fost convinşi să plătească câte 70 de lei pentru o şedinţă foto cu promisiunea că vor apărea în cataloagele unor firme de prestigiu. Până la urma studioul foto a fost închis de Gardă Financiară în urma numeroaselor reclamaţii.

Alte articole