More

  Constructiile ilegale si cererile de concesiune, pe masa consilierilor pascaneni

  Array

  Vesti bune pentru micii intreprinzatori din Pascani. Dupa ani de zile de asteptare, legislativul local va supune aprobarii zeci de cereri de concesiune pentru deschiderea sau extinderea unor afaceri.
  Aproape 50 de cereri de concesiune asteapta de ani de zile sa fie aprobate. Din motive greu de inteles analizarea lor a fost amanata, motiv fiind blocata astfel dezvoltarea unor afaceri. Este vorba de cereri pentru concesionarea unor suprafete de teren sau spatii din domeniul public unde urmeaza sa fie construite sau extinse magazine terase sau birouri pentru societatile comerciale dar si de la persoanele fizice. Cel mai probabil ele vor intra in dezbatere in sedinta din luna martie a acestui an conform precizarilor primarului Dumitru Pantazi.
  In acelasi timp asteapta sa fie rezolvate alte 197 de dosare cu diferite constructii ilegale, in urma controlului facut de o comisie speciala de la Primarie.
  Consiliul Local trebuie sa gaseasca o solutie privind legalizarea lor dar si pentru calcularea retroactiva a datoriilor. Printre ele se afla si numeroase garaje construite illegal pe domeniul public.
  Mentionam ca Vasile Plesca , consilier local PSD, presedintele Comisiei de Urbanism a amenintat ca demisioneaza din functie daca cererile de concesiune nu vor fi analizate in regim de urgenta , dupa cativa ani de asteptare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI