18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Consorţiu de şcoli private. Una este din Paşcani

  Ultimele știri

  Singura şcoală particulară din Paşcani va face parte dintr-un consorţiu de unităţi de educaţie. Subiectul fi dezbatut şi de consilierii păşcăneni, un proiect de hotărâre fiind deja pe ordinea de zi a şedinţei programată lunea viitoare. Mai exact Centrul de Studii “Ştefan Cel Mare şi Sfânt” Paşcani ar urma să facă parte din Consorţiul şcolar sub denumirea Centrele de Studii Europene şi „Ştefan cel Mare şi Sfânt” alături de alte 8 unităţi scoale.
  Măsură a fost luată pentru eficientizare activităţilor educaţionale, spune managerul şcolii din Paşcani. Contractele de parteneriat vor fi încheiate pentru o perioadă de 3-5 ani, cu posibilitatea de prelungire se arată în expunerea de motive.
  Menţionăm că centrul de studii din Paşcani a luat fiinţă în anul 1998. Acum funcţionează ca şcoala postliceala cu trei specializări de medicină generală unde învăţa 288 de elevi.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet