14.7 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Consiliul Local va numi directorul de la CSM Pascani

bogdan mandric

Clubul Sportiv Municipal Pascani va avea in premiera un director, asta dupa ce de ani de zile postul a fost vacant.Acest lucru va fi subiect de discutie in cadrul sedintei extraordinare de Consiliu Local ce va avea loc marti, 30 aprilie 2013 la Primaria Pascani.

Functia va fi ocupata, conform proiectului de hotarare intocmit de primarul municipiului Pascani, de catre Bogdan Mandric, cel care a asigurat functia interimara de presedinte al clubului pascanean, dupa ce a fost ales de catre Consiliul de Administratie, anul trecut.

Bogdan Mandric, a sustinut un examen in data de 21.03 a acestui an, pentru functia de director, in cadrul Consiliului de Administratie, pe care l-a promovat.

In acest sens, conform unei hotarari din 2009, Consiliul Local al municipiului Pascani numeste Consiliul de administratie pe o perioada de 4 ani cat si directorul pe perioada nedeterminata.

Dupa numirea oficiala al noului director, Consiliul de Administratie al Clubului Sportiv Municipal Pascani, urmeaza sa stabileasca obiectivele, criteriile de performanta cat si nivelul de salarizare in conditiile prevazute de lege.

Mentionam ca, din CA ul Clubului Sportiv Municipal fac parte: Iulian Moraru, Vasile Lucescu, Dragos Manole, Dorin Rauta, Nicolae Lupu si Bogdan Mandric.

Alte articole