More

  Consiliul Local va numi directorul de la CSM Pascani

  Array

  bogdan mandric

  Clubul Sportiv Municipal Pascani va avea in premiera un director, asta dupa ce de ani de zile postul a fost vacant.Acest lucru va fi subiect de discutie in cadrul sedintei extraordinare de Consiliu Local ce va avea loc marti, 30 aprilie 2013 la Primaria Pascani.

  Functia va fi ocupata, conform proiectului de hotarare intocmit de primarul municipiului Pascani, de catre Bogdan Mandric, cel care a asigurat functia interimara de presedinte al clubului pascanean, dupa ce a fost ales de catre Consiliul de Administratie, anul trecut.

  Bogdan Mandric, a sustinut un examen in data de 21.03 a acestui an, pentru functia de director, in cadrul Consiliului de Administratie, pe care l-a promovat.

  In acest sens, conform unei hotarari din 2009, Consiliul Local al municipiului Pascani numeste Consiliul de administratie pe o perioada de 4 ani cat si directorul pe perioada nedeterminata.

  Dupa numirea oficiala al noului director, Consiliul de Administratie al Clubului Sportiv Municipal Pascani, urmeaza sa stabileasca obiectivele, criteriile de performanta cat si nivelul de salarizare in conditiile prevazute de lege.

  Mentionam ca, din CA ul Clubului Sportiv Municipal fac parte: Iulian Moraru, Vasile Lucescu, Dragos Manole, Dorin Rauta, Nicolae Lupu si Bogdan Mandric.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadouri de Crăciun pentru copii, la propunerea consilierilor din opoziție

  Copiii pascaneni vor primi cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Este vorba despre cei care se vor inscrie la concursul “Sania lui Mos...

  Iluminatul festiv va fi pornit pe 1 decembrie. Mesaj de Ziua Națională pentru pășcăneni de la primarul, Marius Pintilie

  Magia sarbatorilor de iarna va ajunge in municipiul Pascani de Ziua Nationala a Romaniei. De 1 decembrie, va fi pornit iluminatul festiv pe strazile...

  Ziua Națională cu depuneri de coroane și premii pentru cuplurile de aur

  Activitatile pentru Ziua Nationala a Romaniei vor avea loc conform programului anuntat initial de Primaria Pascani. Consilierii din opozitie au initiat in cursul zilei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI