3.6 C
Paşcani
joi, decembrie 2, 2021

Consiliul Local Pașcani şi-a desemnat reprezentanţii în şcoli

Legislativul pascanean și-a desemnat consilierii locali care vor face parte din Consiliul de Administraţie şi din Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii în şcolile şi grădiniţele din localitate, pentru anul 2020-2021. Proiectele de hotărâre s-au discutat în şedinţa ce a avut loc luni, 31 august la Primărie şi au fost votate fără prea multe discuţii. Proiectele de hotărâre au fost iniţiate de primarul Dumitru Pantazi.

La Colegiul National “Mihail Sadoveanu” au fost desemnați Prodan Ionut, Dondas Adriana și Dandu Alexandru.
La Colegiul Tehnic CF “Unirea -Avramiuc Vasile, Pintilie Ciprian și Spiridon Mihaela.
La Liceul Teoretic “Miron Costin” – Pertu Liliana, Cosmin Ungureanu și Constantinescu Petronica.
Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” – Bejenariu Ovidiu, Danu Ion.
Liceul Tehnologic Economic ”Nicolae Iorga” –Haldan Vasile, Bodoasca Claudiu.
Scoală Gimnaziala “Iordache Cantacuzino”- Toma Codrin, Conache Catalin.
Scoală Gimnaziala Gastesti- Haldan Vasile
Scoală Gimnaziala Lunca – Bejenariu Ovidiu
Clubul Copiilor Pașcani – Danu Ion
În cadrul aceeaşi şedinţe, au fost numiţi membrii şi pentru Grădinița cu program prelungit nr.2- în persoana lui Pintilie Marius iar la Grădinița cu program prelungit nr 3-Timofte Maria.

De asemenea, au fost desemnați și consilierii care vor face parte din Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității în unitățile de învățământ pășcănene. Este vorba despre Pertu Liliana la Colegiul National “Mihail Sadoveanu”, Prodan Ionut la Colegiul Tehnic CF “Unirea”, Haldan Vasile la Liceul Teoretic “Miron Costin”, Pintilie Ciprian la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc”, Timofte Maria la Liceul Tehnologic Economic ”Nicolae Iorga”, Ungureanu Cosmin la Scoala Gimnaziala “Iordache Cantacuzino”, Nemtanu Constantin la Scoala Gimnaziala Gastesti, Catalin Conachi la Scoala Gimnaziala Lunca, Dondas Adriana la Grădinița cu program prelungit nr.2 iar la Grădinița cu program prelungit nr 3-Avramiuc Vasile.

Hotărârea poate suferi modificări după alegerile locale de la sfârșitul lunii septembrie, având în vedere că o parte dintre actualii consilieri locali nu se vor mai regăsi pe următoarea lista de consilieri.

Mentionam ca PSD a propus ca Sorin Olariu de la PMP  sa faca parte din CA-ul Liceului Tehnologic “Mihai Busuioc”. Acesta a refuzat pe motiv ca niciodata pana acum nu a fost convocat la vreo sedinta.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Consiliul Local Pașcani şi-a desemnat reprezentanţii în şcoli

Legislativul pascanean și-a desemnat consilierii locali care vor face parte din Consiliul de Administraţie şi din Comisia...

Acordul de parteneriat intre Primărie si Asociația “Centrul Terapeutic de Sprijin Persoane cu Autism “Marea Neagra”, aprobat in sedinta de luni

Legislativul local a aprobat în ședința de luni, 31 august, acordul de parteneriat intre Primăria Pașcani și...

Cadavru gasit intr-o canalizare de langa Primarie (foto)

Descoperire șocantă într-un canivou din apropierea Primăriei Pașcani. O echipa de muncitori ai Apavital care au coborât...

Comuna Miroslovești va avea un Muzeu al Satului

Comuna Miroslovești va avea un Muzeu al Satului. Casa în care va fi amenajat va fi cumpărată...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI