More

  Consiliul Local din Târgu-Frumos şi-a desemnat reprezentanţii în şcoli

  Legislativul din oraşul Târgu-Frumos a desemnat consilierii locali care să facă parte din Consiliul de Administraţie şi din Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii în şcolile şi grădiniţele din localitate, pentru anul 2017-2018. Proiectele de hotărâre s-au discutat în ultima şedinţa ce a avut loc la Primărie şi au fost votate fără prea multe discuţii.

  A fost numiţi consilierii locali de la Târgu-Frumos care să facă parte din Consiliul de Administraţie şi Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii în şcolile şi grădiniţele din oraş. Deciziile au fost luate în ultima şedinţa, ce a avut loc săptămâna trecută iar toate proiectele de hotărâre au fost iniţiate de primarul Ionel Vatămanu.

  La Şcoala Gimnazială “Ion Creangă” au fost desemnaţi Nicola Feodot, Ioan Aldea şi Moroi Timofti, iar la Liceul “Ion Neculce”, Vasile Sarafinceanu, Ionuţ Vătămanu, Vasile Sburlea şi Mihai Condurache.

  Din Consiliul de Administraţie şi C.E.A.C.-ul de la Şcoala Gimnazială “Garabet Ibrăileanu” vor face parte Costel Colotin, Daniel Toarba şi Larisa Chelaru, iar la Liceul Tehnologic “Petru Rareş”, Tudorel Drobotă şi Daniel Arvinte.

  În cadrul aceeaşi şedinţe, au fost numiţi membrii şi pentru Grădiniţa cu Program Prelungit. Este vorba despre Lucian Bodrug şi Armin Jalba.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet