16.1 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Consiliul Local din Târgu-Frumos şi-a desemnat reprezentanţii în şcoli

Legislativul din oraşul Târgu-Frumos a desemnat consilierii locali care să facă parte din Consiliul de Administraţie şi din Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii în şcolile şi grădiniţele din localitate, pentru anul 2017-2018. Proiectele de hotărâre s-au discutat în ultima şedinţa ce a avut loc la Primărie şi au fost votate fără prea multe discuţii.

A fost numiţi consilierii locali de la Târgu-Frumos care să facă parte din Consiliul de Administraţie şi Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii în şcolile şi grădiniţele din oraş. Deciziile au fost luate în ultima şedinţa, ce a avut loc săptămâna trecută iar toate proiectele de hotărâre au fost iniţiate de primarul Ionel Vatămanu.

La Şcoala Gimnazială “Ion Creangă” au fost desemnaţi Nicola Feodot, Ioan Aldea şi Moroi Timofti, iar la Liceul “Ion Neculce”, Vasile Sarafinceanu, Ionuţ Vătămanu, Vasile Sburlea şi Mihai Condurache.

Din Consiliul de Administraţie şi C.E.A.C.-ul de la Şcoala Gimnazială “Garabet Ibrăileanu” vor face parte Costel Colotin, Daniel Toarba şi Larisa Chelaru, iar la Liceul Tehnologic “Petru Rareş”, Tudorel Drobotă şi Daniel Arvinte.

În cadrul aceeaşi şedinţe, au fost numiţi membrii şi pentru Grădiniţa cu Program Prelungit. Este vorba despre Lucian Bodrug şi Armin Jalba.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow