More

  Consiliu Local Paşcani şi-a desemnat reprezentantul în conducerea Spitalului CF

  Array

  Legislativul păşcănean şi-a desemnat reprezentantul în conducerea Spitalului CF Paşcani. Este vorba despre medicul stomatolog Eduard Nica, fost consilier local în mandatul 2004-2008. Propunerea a fost făcută de grupul consilierilor PNL şi a fost votată cu majoritate de voturi. În timpul şedinţei din 28 iunie a mai fost făcută o propunere din parte consilierilor PSD. Este vorba despre secretarul Primăriei, Mircea Zuzan care a refuzat să facă parte din CA-ul spitalului.

  Fostul reprezentant, viceprimarul Vasile Axinte a atras atenţia că misiunea noului membru al CA-ului spitalului nu va fi deloc uşoară având în vedere recentele scandaluri şi dificultăţile de comunicare. El a adus aminte că şedinţele erau convocate la Bucureşti în loc să aibă loc la Paşcani tocmai pentru că membrii consiliului să nu participe la luarea deciziilor.

  Menţionăm că în calitate de membru supleant a fost numit fostul consilier local, Florin Racila, de profesie medic veterinar.
  Din conducerea Spitalului CF Paşcani mai fac parte doi reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor, câte un reprezentant de la CAS Colegiul Medicilor şi Ordinul Asistenţilor Medicali, managerul instituţiei fiind jurista Mihaela Amăriei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI