31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Consiliu Local Paşcani şi-a desemnat reprezentantul în conducerea Spitalului CF

Legislativul păşcănean şi-a desemnat reprezentantul în conducerea Spitalului CF Paşcani. Este vorba despre medicul stomatolog Eduard Nica, fost consilier local în mandatul 2004-2008. Propunerea a fost făcută de grupul consilierilor PNL şi a fost votată cu majoritate de voturi. În timpul şedinţei din 28 iunie a mai fost făcută o propunere din parte consilierilor PSD. Este vorba despre secretarul Primăriei, Mircea Zuzan care a refuzat să facă parte din CA-ul spitalului.

Fostul reprezentant, viceprimarul Vasile Axinte a atras atenţia că misiunea noului membru al CA-ului spitalului nu va fi deloc uşoară având în vedere recentele scandaluri şi dificultăţile de comunicare. El a adus aminte că şedinţele erau convocate la Bucureşti în loc să aibă loc la Paşcani tocmai pentru că membrii consiliului să nu participe la luarea deciziilor.

Menţionăm că în calitate de membru supleant a fost numit fostul consilier local, Florin Racila, de profesie medic veterinar.
Din conducerea Spitalului CF Paşcani mai fac parte doi reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor, câte un reprezentant de la CAS Colegiul Medicilor şi Ordinul Asistenţilor Medicali, managerul instituţiei fiind jurista Mihaela Amăriei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow