18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Consilierul primarului, noul purtator de cuvant al Primariei Pascani

paul apostol

Incepand de astazi, 20 mai 2013, Primaria Pascani, are un nou purtaror de cuvant. Este vorba despre consilierul primarului, Paul Apostol, care a fost numit deocamdata prin dispozitie verbala de catre edilul sef.

Paul Apostol, ocupa din data de 24 martie a.c., functia de consilier al primarului, iar incepand de vineri a primit o noua sarcina de serviciu, cea de purtator de cuvant.

Asta dupa ce, de la schimbarea conducerii municipiului, situatia purtatorului de cuvant nu a fost una clara, in luna iulie a fost numita pe aceasta functie Mirela Ancuta, insa dupa numai 7 luni de zile, aceasta a fost schimbata cu viceprimarul Vasile Axinte.

Noul purtator de cuvant, a declarat pentru postul nostru, ca va incerca sa comunice cat mai eficient cu institutiile de presa si spera intr-o colaborare cat mai corecta. Tot el, a spus ca se afla in perioada de proba pe aceasta functie, iar daca edilul sef va considera ca se descurca atunci va ramane in continuare.

Paul Apostol, are 24 ani si a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si este de profesie jurist.

Mentionam ca, la Primaria Pascani functia de purtator de cuvant a fost ocupata de mai multe persoane dealungul timpului. In perioada mandatului de primar al lui Neculai Ratoi, aceasta functie a fost ocupata de catre Vasile Avramiuc, in mandatul lui Grigore Craciunescu, functia a fost ocupata chiar de catre edilul sef, iar in mandatul actualului primar, au fost schimbati deja 2 purtatori de cuvant, Mirela Ancuta si Vasile Axinte.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow