More

  Consilierul primarului, noul purtator de cuvant al Primariei Pascani

  Array

  paul apostol

  Incepand de astazi, 20 mai 2013, Primaria Pascani, are un nou purtaror de cuvant. Este vorba despre consilierul primarului, Paul Apostol, care a fost numit deocamdata prin dispozitie verbala de catre edilul sef.

  Paul Apostol, ocupa din data de 24 martie a.c., functia de consilier al primarului, iar incepand de vineri a primit o noua sarcina de serviciu, cea de purtator de cuvant.

  Asta dupa ce, de la schimbarea conducerii municipiului, situatia purtatorului de cuvant nu a fost una clara, in luna iulie a fost numita pe aceasta functie Mirela Ancuta, insa dupa numai 7 luni de zile, aceasta a fost schimbata cu viceprimarul Vasile Axinte.

  Noul purtator de cuvant, a declarat pentru postul nostru, ca va incerca sa comunice cat mai eficient cu institutiile de presa si spera intr-o colaborare cat mai corecta. Tot el, a spus ca se afla in perioada de proba pe aceasta functie, iar daca edilul sef va considera ca se descurca atunci va ramane in continuare.

  Paul Apostol, are 24 ani si a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si este de profesie jurist.

  Mentionam ca, la Primaria Pascani functia de purtator de cuvant a fost ocupata de mai multe persoane dealungul timpului. In perioada mandatului de primar al lui Neculai Ratoi, aceasta functie a fost ocupata de catre Vasile Avramiuc, in mandatul lui Grigore Craciunescu, functia a fost ocupata chiar de catre edilul sef, iar in mandatul actualului primar, au fost schimbati deja 2 purtatori de cuvant, Mirela Ancuta si Vasile Axinte.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ANPC: Lidl, Kaufland, Mega Image și Sensiblu sau Help Net, printre companiile amendate pentru măști neconforme

  Câteva dintre cele mai mari companii de retail din România, precum Lidl, Kaufland sau Mega Image, precum și lanțuri farmaceutice naționale ca Sensiblu și...

  Angajaţii din serviciile de Ambulanţă vor mai primi un spor de 25%, pe lângă cel de 55%

  Ministru Sănătăţii, Nelu Tătaru a anunţat, vineri seară, în debutul şedinţei de Guvern, că salariaţii din serviciile de Ambulanţă vor primi un spor suplimentar...

  Primele zile de iarnă aduc ploi, ninsori la munte și lapoviță. Când se va încălzi vremea

  Primele zile de iarnă aduc ploi, ninsori la munte și lapoviță. Dacă porniți la drum, să aveți mașina pregătită pentru că în anumite zone...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI