More

  Consilierul PMP Sorin Olariu l-a dat în judecată pe liderul de grup din Consiliu Local PNL, Claudiu Bodoașcă. „Sunteți o rușine pentru Comisia de Urbanism”

  Consilierul Local PMP Pașcani, Sorin Olariu a luat decizia de a-l da în judecată pe Claudiu Bodoașcă, consilier local PNL. Potrivit acestuia, Olariu s-a simțit lezat de postările și declarațiile liderului de grup PNL la adresa sa. „Am văzut într-o postare a dumnealui că se tot tot uită în cutia poștală (referitor la faptul că Bodoașcă Claudiu auzise că va fi dat în judecată de Olariu dar că nu a primit citația – n.r.). Renunțasem la ideea de a vă da în judecată dar acum chiar am făcut-o. Am semnat un contract cu un avocat, am dat avansul și vă asigur că o să ajungă în cutia poștală plicul așteptat”, a declarat Sorin Olariu.

  Întrebat de motivul pentru care l-a dat în judecată, consilierul PMP a spus că a fost acuzat de niște lucruri total false care trebuie dovedite și că a fost denigrat prin diferite postări pe Facebook sau alte intervenții publice de către Claudiu Bodoașcă.

  „L-am dat în judecată pentru că mi-a adus acuzații cum că societatea mea funcționează ilegal, că am construit ilegal. Am venit odată și am explicat cu acte dar… Apoi a zis că sunt „o rușine pentru rasa umană”. În fine, este problema lui și iarăși acum la ultima postare m-a convins că acest om nu merită să fie iertat”, a mai spus Sorin Olariu, consilier local PMP.

  „Șeful lui de partid ocupă ilegal domeniul public (președintele PNL Pașcani Marius Pintilie-n.r.), nu spune nimic! Cumnatul domniei sale, coleg în Consiliu Local, (Constantin Nemțanu, consilier PNL – n.r.), ocupă și el în piața deal un spațiu ilegal, construcție ilegală, totul ilegal. Mă mir că nu-i vede. Eu care construiesc pe spațiul privat am o problemă și cei care construiesc, șeful de partid Marius Pintilie și coleg de Consiliu Local, cumnatul lui care la fel este consilier local, au construit ilegal și dețin spații ilegale pe domeniul public, acolo nu sunt probleme. Sunteți președinte al Comisiei de Urbanism din Primărie și sunteți o rușine pentru Comisia respectivă”, a încheiat Sorin Olariu, consilier local PMP Pașcani.

  sursa: jurnalulregional.ro

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Noi cazuri de infectare cu Covid depistate la Spitalul de Urgenta Pașcani. Printre acestea doi medici

  Mai multe cazuri de persoane infectate cu noul Coronavirus au fost depistate recent la Spitalul Municipal de Urgenta Pașcani. Printre acestea se numără doua...

  Începe campania de informare pentru colectare selectiva

  Primăria Pașcani începe campania de informare în rândul cetățenilor, privind colectarea selectiva a deșeurilor menajere. Prima întalnire este programata marți, 4 august, în suburbia...

  Ministrul drujbă îi condamnă pe români să-i plătească lenea și prostiile (P)

  Liberalii țin morțiș să aducă România în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene. În ultima lună, Comisia Europeană a emis opt decizii de...

  Opinii