11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Consilierul Pintilie şi-a trimis secretara să ţină audienţe. Aleşii locali l-au pus la punct: Ne trimitem si noi soacrele

Un consilier local şi-a trimis secretara să acorde audienţe la Primăria Paşcani. Este vorba despre Marius Pintilie, consilier local PNL, care doreşte să candideze pentru functia de primar al municipiului la alegerile locale din 2016. Situaţia i-a scos din sărite pe unii dintre colegii din legislativul local care i-au atras atenţia în şedinţa de astăzi. Asta dupa ce aceeaşi persoană a distribuit aleşilor locali o serie de fotografii cu gropile din trotuarele cu pavele.
Mai mult viceprimarul Vasile Axinte i-a cerut să nu îşi mai trimită secretara să ţină audienţe în sediul Primăriei. Unii au spus că este o lipsă de respect faţă de cetăţeni alţii ca în Primărie pot ţine audienţe doar aleşii locali. Dupa acelasi model ar trebui sa ne  trimitem soacrele sa ne  inlocuiasca…”  au comentat consilierii carcotasi.
În replică consilierul Marius Pintilie a cerut explicaţii dacă o astfel de practică este interzisă şi a atras atenţia că Primăria este o instituţie publică.
În ajutorul său a sărit şi Ion Motatu liderul protestatarilor anti Apa Vital. Consilierii au constatat că şi de această dată altcineva ar fi vorbit în locul lui Marius Pintilie.
Menţionăm că de câteva luni de zile consilierul Marius Pintilie vine însoţit de secretară  la şedinţele Consiliului Local, chiar şi la comisiile de specialitate. Este vorba despre Raluca Apostol,  fosta concurenta la X Factor.
Ea îşi ia notiţe din şedinţe şi îi dă sfaturi celui care vrea să ajungă primar. Mai mult un alt tânăr îl insoteste în sala de şedinţe. Cu mapa de proiecte si pentru fotografii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow