16.9 C
Paşcani
vineri, octombrie 7, 2022
Array

Consilierul Mihut, la zidul PSD: Voi vota împotriva Apa Vital. Pantazi: Vom vedea…!

- Advertisement -

Sindicalistul Benone Mihut, consilier local PSD a ajuns subiect de analiză în organizaţia din care face parte. Azi după amiază conducerea partidului s-a întrunit în regi de urgenţă pentru a hotăra dacă îi retrage sau nu sprijinul politic pe motiv că refuză să voteze proiectele de delegare a serviciilor de apă şi canalizare societăţii Apa Vital Iaşi. Primarul Dumitru Pantazi, preşedintele PSD Paşcani spune că după discuţia de astăzi se va lua o decizie final ape marginea acestui subiect.
Consilierul care are o opinie diferită faţă de colegii săi de partid a primit convocarea acasă prin serviciile poştale. Restul nici măcar nu ştiau ordinea de zi, înainte de intrarea în sedinta. Când au dat cu ochii de reporterii BIT TV unii s-au ascuns pe unde au apucat alţii au făcut cale întoarsă.
Benone Mihut spune că nu sunt motive pentru a fi demis. El consideră că nu este vina Consiliului Local şi nici a primarului pentru criza apei la Paşcani ci doar a societăţii Apa Vital
Consilierul păşcănean a precizat că în viitoarea şedinţa va vota împotriva delegării serviciilor de apă operatorului ieşean din cauză că, măsurile luate până acum au întors cetăţenii împotriva PSD-ului. În acelaşi timp alesul local recunoaşte că nu au fost făcute presiuni asupra lui pentru a vota aceste proiecte.
În functie de decizia de astăzi proiectele Apa Vital vor fi introduce sau nu, din nou pe ordinea de zi a şedinţei din acesta luna a Consiliului Local. PSD are nevoie de toate voturile disponibile la care se adăugă cel puţin două voturi de la PNL.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow