More

  Consilierul Mihut Benone a fost exclus din PSD. Va fi schimbat din functie din cauza votului anti-Apa Vital

  Array

  Scandal uriaş în PSD Paşcani din cauza operatorului judeţean de apă şi canal. După dezbateri furtunoase în şedinţa de astăzi, consilierului Mihut Benone a fost exclus din partid. Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi. Asta însemna că în viitoare şedinţă a legislativului local va fi înlocuit din funcţia de consilier cu următorul de pe listă. Totul a pornit de la poziţia s-a împotriva proiectelor anti Apa Vital. El a primit termen, până astăzi sa spuna dacă va sprijini sau nu, prin vot, proiectele de delegare a serviciilor de apă şi canalizare în favoarea operatorului ieşean. Proiectele au fost propuse de primar şi asumate de toţi consilierii PSD. Purtătorul de cuvânt al organizaţiei spune că pesedistul care a rămas fără sprijin politic ar fi încălcat statutul partidului pentru că nu sprijină iniţiativele asumate de organizatie.
  Odată cu excluderea din PSD, Mihut Benone va pierde şi mandatul de consilier local. În locul său ar urma să fie numit Marius Ciubotariu, următorul de pe lista din alegerile locale.
  Fostul consilier spune că a fost executat politic din cauza votului anti Apa Vital. El a criticat acţiunea colegilor săi de partid şi a apreciat că practicile din PSD Paşcani sunt anti-democratice.
  Mai mult el spune că va pleca din PSD fără regrete. Asta deoarece nu poate să facă parte dintr-o echipă de care nu ar fi de partea păşcănenilor.
  Menţionăm că Mihut Benone a candidat pe lista consilierilor locali, în anul 2012, din partea sindicatelor. În ultimele şedinţe el a votat împotriva delegării serviciilor de apă şi canalizare operatorului ieşean, pe motiv că societatea şi-ar fi bătut joc de păşcăneni prin acţiunile sale de debranşare şi refuzul de a incheia contracte individuale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet