15.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Consilierul Mihut Benone a fost exclus din PSD. Va fi schimbat din functie din cauza votului anti-Apa Vital

Scandal uriaş în PSD Paşcani din cauza operatorului judeţean de apă şi canal. După dezbateri furtunoase în şedinţa de astăzi, consilierului Mihut Benone a fost exclus din partid. Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi. Asta însemna că în viitoare şedinţă a legislativului local va fi înlocuit din funcţia de consilier cu următorul de pe listă. Totul a pornit de la poziţia s-a împotriva proiectelor anti Apa Vital. El a primit termen, până astăzi sa spuna dacă va sprijini sau nu, prin vot, proiectele de delegare a serviciilor de apă şi canalizare în favoarea operatorului ieşean. Proiectele au fost propuse de primar şi asumate de toţi consilierii PSD. Purtătorul de cuvânt al organizaţiei spune că pesedistul care a rămas fără sprijin politic ar fi încălcat statutul partidului pentru că nu sprijină iniţiativele asumate de organizatie.
Odată cu excluderea din PSD, Mihut Benone va pierde şi mandatul de consilier local. În locul său ar urma să fie numit Marius Ciubotariu, următorul de pe lista din alegerile locale.
Fostul consilier spune că a fost executat politic din cauza votului anti Apa Vital. El a criticat acţiunea colegilor săi de partid şi a apreciat că practicile din PSD Paşcani sunt anti-democratice.
Mai mult el spune că va pleca din PSD fără regrete. Asta deoarece nu poate să facă parte dintr-o echipă de care nu ar fi de partea păşcănenilor.
Menţionăm că Mihut Benone a candidat pe lista consilierilor locali, în anul 2012, din partea sindicatelor. În ultimele şedinţe el a votat împotriva delegării serviciilor de apă şi canalizare operatorului ieşean, pe motiv că societatea şi-ar fi bătut joc de păşcăneni prin acţiunile sale de debranşare şi refuzul de a incheia contracte individuale.

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...