More

  Consilierul Mihut Benone a fost exclus din PSD. Va fi schimbat din functie din cauza votului anti-Apa Vital

  Array

  Scandal uriaş în PSD Paşcani din cauza operatorului judeţean de apă şi canal. După dezbateri furtunoase în şedinţa de astăzi, consilierului Mihut Benone a fost exclus din partid. Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi. Asta însemna că în viitoare şedinţă a legislativului local va fi înlocuit din funcţia de consilier cu următorul de pe listă. Totul a pornit de la poziţia s-a împotriva proiectelor anti Apa Vital. El a primit termen, până astăzi sa spuna dacă va sprijini sau nu, prin vot, proiectele de delegare a serviciilor de apă şi canalizare în favoarea operatorului ieşean. Proiectele au fost propuse de primar şi asumate de toţi consilierii PSD. Purtătorul de cuvânt al organizaţiei spune că pesedistul care a rămas fără sprijin politic ar fi încălcat statutul partidului pentru că nu sprijină iniţiativele asumate de organizatie.
  Odată cu excluderea din PSD, Mihut Benone va pierde şi mandatul de consilier local. În locul său ar urma să fie numit Marius Ciubotariu, următorul de pe lista din alegerile locale.
  Fostul consilier spune că a fost executat politic din cauza votului anti Apa Vital. El a criticat acţiunea colegilor săi de partid şi a apreciat că practicile din PSD Paşcani sunt anti-democratice.
  Mai mult el spune că va pleca din PSD fără regrete. Asta deoarece nu poate să facă parte dintr-o echipă de care nu ar fi de partea păşcănenilor.
  Menţionăm că Mihut Benone a candidat pe lista consilierilor locali, în anul 2012, din partea sindicatelor. În ultimele şedinţe el a votat împotriva delegării serviciilor de apă şi canalizare operatorului ieşean, pe motiv că societatea şi-ar fi bătut joc de păşcăneni prin acţiunile sale de debranşare şi refuzul de a incheia contracte individuale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI