14.7 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

Consilierii sunt nemultumiti de zuzanele. Vor sa modifice regulamentul pentru a-l pune la treaba pe secretar

Semnal de alarma in legatura cu activitatea legislativului local. In sedinta de astazi consilierii pascaneni au admis ca trebuie modificat regulamentul de functioanre al Consiliului Local, asa incat atributiile secretarului sa fie foarte clar stabilite. Ei au criticat activitatea fostului secretar, Mircea Zuzan, care a refuzat sa avizeze proiectele de hotarare din ultimile luni de zile, fara sa dea nici o explicatie. Consilierul Dorin Nechifor, cel care a adus in discutie acest subiect, a mai spus ca nu este normal ca secretarul sa ii lase sa greseasca apoi sa faca rapoarte de legalitate, in loc sa ii ajute la intocmirea si dezbaterea proiectelor de hotarare.
Si alti consilieri locali s-au plans ca secretarul nu se achita de sarcini si ca le pune piedici in activitatea administrativa. Ei au cerut sa fie informati la timp de parcursul hotararilor aprobate, daca au fost aplicate sau daca nu au fost vizate de prefect din motive de legalitate.
De aceeasi parere a fost si primarul Dumitru Pantazi. El a spus ca regulamentul de functionare ar urma sa fie schimbat intr-o viitoare sedinta, asa incat secretarul sa isi asume responsabilitatile prevazute de lege in intocmirea dezbaterea si aprobarea proiectelor de hotarare.
Mentionam ca si alti consilieri locali au intampinat astfel de probleme din partea secretarului Mircea Zuzan. Legislativul local din anul 2007 a fost nevoit sa isi angajeze un jurist din cauza blocajelor secretarului si a fostului primar , Neculai Ratoi. Nu a rezistat in functie decat cateva luni de zile apoi Consiliul Local a intrat, din nou, sub controlul lui Mircea Zuzan.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow