1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Consilierii PSD vor parada militara si masa festiva. Primarul spune ca hotararea nu poate fi respectata

Cine ar fi crezut ca organizarea Zilei Nationale a Romaniei la Pascani ii va imparti pe reprezentantii administratiei locale in doua tabere: prima pentru organizarea paradei militare si a unei mese festive iar cealalta impotriva unor astfel de actiuni. Dezbaterile pe aceasta tema au continuat si astazi in cadrul comisiilor de specialitate. Consilierii PSD au propus ca de la bugetul local sa se aloce suma de 30.000 lei pentru organizarea mesei festive , fasole cu carnati, vin fiert si ceai dar si a unei parade militare. Propunerea a primit imediat avizul comisiilor si urmeaza sa fie supusa aprobarii in plenul sedintei de maine.

Chiar daca votul de maine va fi unul favorabil duminica, 1 decembrie, pe Esplanada din Pascani tot nu va avea loc masa festiva si parada militara. Edilul pascanean motiveaza ca hotararea nu va putea fi pusa in practica deoarece , mai intai trebuie sa aiba avizul verificarii de legalitate de la Prefectura.
,, Inainte de a vota o astfel de propunere consilierii trebuie sa se gandeasca daca avem timp sa o punem in practica. Hotararea trebuie mai intai sa fie avizata de Prefectura insa in acest caz ar trebui sa intre in vigoare si executata chiar in ziua votarii ei” a precizat primarul Dumitru Pantazi pentru ziarul Orizont.info

Foto Vasile Haldan

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow