17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Consilierii PSD nu participa la şedinţa anti-Dumea. Directorului de la salubritate – evaluare la partid, săptămâna viitoare

Consilierii PSD nu vor participa la şedinţa extraordinară programată joi 13 iulie de la ora 11.00, convocată de opoziţie pentru demiterea conducerii societăţii de salubritate.
Decizia a fost luată marţi după-amiază în şedinţa Biroului Executiv. Ei au motivat că nu vor fi în sala de şedinţe deoarece demersul consilierilor PNL ar fi unul politic. În aceiaşi şedinţa s-a stabilit ca săptămâna viitoare, după întoarcerea din concediu a primarului Dumitru Pantazi, conducerea organizaţiei să se întrunească, din nou, pentru a analiza activitatea directorului societăţii de salubritate, Eduard Dumea, membru PSD.

Consilierii din opoziţie vor să schimbe conducerea de la SC CL Ecosalubritatea Sa Paşcani pe motiv ca societatea are probleme financiare din cauza managementului neperformant şi a lipsei de soluţii. Mai mult, Consiliul de Administraţie al societăţii este criticat pentru că anul trecut şi-a îndeplinit criteriile de performanţă doar în proporţie de 50% şi că a propus de mai multe ori majorarea preţului la salubritate, în loc să reducă cheltuielile. Consilierii din opoziţie critică şi faptul că plata unor facturi restante a fost făcută cu bani de la bugetul local prin majorare de capital.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow