6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Consilierii PSD îngroapă Pascaniul. Şedinţa de marţi – vot secret şi fără public în sală

Şedinţa de urgenţă astăzi la PSD Paşcani, începând cu ora 16.00. Primarul şi consilierii locali s-au întâlnit pentru a stabili cum vor fi votate, în şedinţa de marţi, proiectele privind întoarcerea Pascaniului in ARSACIS şi delegarea serviciilor de apă canalizare şi epurare operatorului ieşean.
Conform unor surse neoficiale, după câteva ore de discuţii aprinse, nu s-a ajuns la nici un consen,s fiecare urmând să voteze în funcţie de propria conştiinţă. S-a propus ca votul de marţi să fie secret şi fără public în sală.
Conform estimărilor câţiva consilieri PSD vor lipsi de la şedinţa de marţi. Este vorba despre Vasile Pleşca, cel care a anunţat că îşi va depune demisia din funcţia de consilier local, Carmen Apostol – concediu medical şi cel mai probabil avocatul Codrin Toma. Alţii ar urma să voteze împotriva: Gabriela Nedelcu, Vasile Balau, Benone Mihut.
Este de aşteptat că nici consilierul PNL Marius Pintilie să nu voteze proiectele deşi are ordin de partid să o facă. Tot împotriva va fi şi consilierul PC Ion Danu, iar fostul său coleg din PPDD ar urma să se abţină. Tot un vot nul ar urma să dea şi consilierul Emilian Crăciun iar colegul său Vasile Anton a anunţat că va vota împotrivă.
Asta însemna că este foarte posibil ca proiectele Apa Vital să nu întrunească numărul necesar de voturi, pentru a fi aprobate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow