8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Consilierii pascaneni stiu ce au votat? Delegarea serviciilor de apa a fost aprobata, indirect -DOC

Sedinta legislativului pascanean care a avut loc pe data de 11 mai ar trebui sa devina material didactic la facultatile de administratie publica, ca exemplu de incompetenta. Consilierii au aprobat ramanerea Pascaniului in asociatia judeteana ARSACIS dar au respins proiectul privind delegarea serviciilor de apa si canalizare operatorului iesean Apa Vital, de frica protestatarilor.

Totusi in aceeasi sedinta a fost aprobat o alta hotarare cu numarul 64, care are ca obiect aprobarea actului aditional la Contractul de delegare a serviciilor de apa si canalizare. In continutul hotararii apare ca ,, municipiul Pascani deleaga gestiunea serviciilor publice de alimentare cu apa si canalizare catre Apa Vital SA Iasi si aproba Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apa si canalizare, ca urmare a aderarii la ARSACIS”.

1

Asta ar insemna ca , indirect, consilierii locali au aprobat delegarea serviciilor de apa si canalizare operatorului iesean, impotriva hotararii aprobata in noiembrie anul trecut, si au imputernicit asociatia sa semneze contractul de delegare cu Apa Vital, in numele administratiei din Pascani.
Reporterii BIT TV au incercat sa clarifice acesta situatie, fara precedent. Juristii Primariei Pascani si cei de la ARSACIS analizeaza efectele acestei hotarari pentru a intelege care sunt efectele legale.
Mentionam ca la inceputul lunii viitoare proiectele Apa Vital vor reveni pe ordinea de zi, pentru a fi supuse, din nou, aprobarii Consiliului Local.

Hotararea Nr 64-11-05 2015 Aprob Act Adit Nr. 12 La Contract Delegare

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow