15.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Consilierii pascaneni nu vor sa depuna rapoartele de activitate pe anul trecut

Dezinteres administrativ in legislativul pascanean. Desi au jurat cu mana pe Biblie ca vor respecta legea, acestia nu si-au depus nici pana acum rapoarte de activitate pentru anul trecut, termenul limita prevazut de lege fiind depasit demult.
In acest sens, in sedinta ordinara de la sfarsitul lunii ianuarie secretarul Primariei Pascani, Mircea Zuzan, a atras atentia consilierilor sa isi intocmeasca rapoarte de activitate ,insa doar unul dintre ei l-a depus, pana acum, la secretariat. Este vorba de consilierul PSD Vasile Plesca, ceilalti neavand, probabil, ce realizari sa treaca in raport.
Procedura este obligatorie si pentru fostii consilieri locali, pentru activitatea depusa in prima jumatate a anului trecut, tocmai pentru ca cetatenii sa cunoasca ce anume au facut alesii locali pentru cei care i-au ales, de la interventiile din cadrul sedintelor pana la initiativele si proiectele de hotarare pe care le-au sustinut.

Mentionam ca cei 19 consilieri locali au obligatia sa acorde periodic audinte lcetatenilor asa cum o face primarul sau viceprimarul la sediul partidului pe care il reprezinta sau chiar in incinta Primariei.

Orizont.info

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...