19.7 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Consilierii pășcăneni în ședintă extraordinară la începutul săptămânii

- Advertisement -

Pana de Craciun, consilierii pascaneni sunt convocati in doua sedinte extraordinare. Prima urmeaza sa aiba loc vineri, 11 decembrie, de la ora 11:00, la solicitarea consilierilor din opozitie. Cea de-a doua sedinta extraordinara a fost convocata de primarul municipiului, luni, 14 decembrie, de la ora 13:00. Pe ordinea de zi au fost inscrise sapte proiecte de hotarare si depunerea juramintelor a celor doi consilieri supleanti. Este vorba despre Monica Plescan si Mihai Virlan, de la PNL. Cei doi vor ocupa posturile lasate libere prin demisie de actualul administrator public, Claudiu Bodoasca si consilierul primarului, Alexandru Dandu.

Dupa ce Consiliul Local va fi in formula completa, urmeaza sa fie supuse aprobarii o serie de proiecte importante.

Este vorba despre desemnarea consilierilor locali care fac parte din comisia de evaluare a ofertelor pentru inchirierea spatiilor comerciale si terenurilor aflate in proprietatea publica/privata a municipiului. De asemenea, urmeaza sa fie aprobat caietul de sarcini si delegarea serviciului de deszapezire, precum si tarifele pentru societatea de salubritate CLP ECO SERV, unitate care se va ocupa de deszapezirea municipiului in aceasta iarna.

Mentionam ca in sedinta programata vineri urmeaza sa fie discutate patru proiecte privitor la amenajarea unei baze de agrement la Lacul Pestisorul, a unui bazin de inot la strandul municipal, a unui centru de dializa si identificarea terenului necesar pentru un parc industrial.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow