9.5 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Consilierii păşcăneni convocaţi în şedinţa: Noile salarii din Primărie şi modificarea listei de investiţii şi a bugetului, pe ordinea de zi

 

Legislativul păşcănean se întruneşte în şedinţa ordinară, luni 31 iulie începând cu ora 10.00. Pe ordinea de zi sunt 11 proiecte de hotărâre, unul iniţiat de consilierii din opoziţie iar restul de primarul Dumitru Pantazi.

Şedinţa va începe cu modificarea contratului şi a modului de calcul al chiriilor la locuinţele ANL precum şi modificarea organigramei şi a statului de funcţii la Spitalul de Urgenţă Paşcani. De asemenea vor fi supuse aprobării Consiliului Local contul de execuţie bugetară pentru al doilea trimestru al anului, transformarea unor funcţii de execuţie din Primărie precum şi modificarea listei de investiţii şi a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul în curs.
Cel mai important proiect din şedinţa programată luni este cel cu privire la stabilirea salariilor funcţionarilor şi personalului de specialitate din cadrul Primăriei Paşcani, conform noilor grile de salarizare.

În aceiaşi şedinţa consilierii locali vor dezbate şi proiectul privind premierea elevilor din municipiul Pașcani care au absolvit examenul de bacalaureat cu media 10, iniţiat de consilierii PNL precum şi aprobarea programului de activităţi culturale pentru perioada august- octombrie. Totodată va fi supus aprobării şi programul de activităţi desfășurate de Serviciul Gospodărie Comunală și Serviciul Sere și Spații Verzi în anul 2017.

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 84/2017 privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 155/2016 privind aprobarea proiectului (modelul) contractului de închiriere și a fișelor de calcul al cuantumului chiriilor pentru unitățile de locuit construite pentru tineri destinate închirierii, aflate în proprietatea privată a statului și în administrarea Consiliul Local al municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind privind transmiterea in folosință gratuită a spațiului disponibil nr.4, parter, proprietate publică a municipiului Pașcani, situat in imobilul din str. Ștefan cel Mare, nr.7, jud. Iași către Societatea Naţională de Cruce Roşie din România- Filiala Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea H.C.L. aI municipiului Pașcani nr. 34/2017 privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal de Urgență Pașcani pentru anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind transformarea unor funcții vacante de execuție din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli a municipiului Pașcani pentru trim. al II –lea al anului 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind stabilirea salariilor pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Pașcani  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Programului de activităţi culturale, sportive şi educative organizate la nivelul Municipiului Paşcani, în perioada august – octombrie 2017 – initiator NEDELCU GABRIELA (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind premierea elevilor din municipiul Pașcani care au absolvit examenul de bacalaureat cu media 10, sesiunea iunie – iulie 2017 – initiator Grupul Consilierilor Locali P.N.L. (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Pașcani și al Programului obiectivelor de investiții, cu finanțare de la bugetul local și alte surse de finanțare pe anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 63 din 28.04.2017 privind aprobarea programului de activități desfășurate de Serviciul Gospodărie Comunală și Serviciul Sere și Spații Verzi în anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI