More

  Consilierii păşcăneni convocaţi în şedinţa: Noile salarii din Primărie şi modificarea listei de investiţii şi a bugetului, pe ordinea de zi

  Array

   

  Legislativul păşcănean se întruneşte în şedinţa ordinară, luni 31 iulie începând cu ora 10.00. Pe ordinea de zi sunt 11 proiecte de hotărâre, unul iniţiat de consilierii din opoziţie iar restul de primarul Dumitru Pantazi.

  Şedinţa va începe cu modificarea contratului şi a modului de calcul al chiriilor la locuinţele ANL precum şi modificarea organigramei şi a statului de funcţii la Spitalul de Urgenţă Paşcani. De asemenea vor fi supuse aprobării Consiliului Local contul de execuţie bugetară pentru al doilea trimestru al anului, transformarea unor funcţii de execuţie din Primărie precum şi modificarea listei de investiţii şi a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul în curs.
  Cel mai important proiect din şedinţa programată luni este cel cu privire la stabilirea salariilor funcţionarilor şi personalului de specialitate din cadrul Primăriei Paşcani, conform noilor grile de salarizare.

  În aceiaşi şedinţa consilierii locali vor dezbate şi proiectul privind premierea elevilor din municipiul Pașcani care au absolvit examenul de bacalaureat cu media 10, iniţiat de consilierii PNL precum şi aprobarea programului de activităţi culturale pentru perioada august- octombrie. Totodată va fi supus aprobării şi programul de activităţi desfășurate de Serviciul Gospodărie Comunală și Serviciul Sere și Spații Verzi în anul 2017.

  Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 84/2017 privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 155/2016 privind aprobarea proiectului (modelul) contractului de închiriere și a fișelor de calcul al cuantumului chiriilor pentru unitățile de locuit construite pentru tineri destinate închirierii, aflate în proprietatea privată a statului și în administrarea Consiliul Local al municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind privind transmiterea in folosință gratuită a spațiului disponibil nr.4, parter, proprietate publică a municipiului Pașcani, situat in imobilul din str. Ștefan cel Mare, nr.7, jud. Iași către Societatea Naţională de Cruce Roşie din România- Filiala Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind modificarea H.C.L. aI municipiului Pașcani nr. 34/2017 privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal de Urgență Pașcani pentru anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind transformarea unor funcții vacante de execuție din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli a municipiului Pașcani pentru trim. al II –lea al anului 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind stabilirea salariilor pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Pașcani  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Programului de activităţi culturale, sportive şi educative organizate la nivelul Municipiului Paşcani, în perioada august – octombrie 2017 – initiator NEDELCU GABRIELA (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind premierea elevilor din municipiul Pașcani care au absolvit examenul de bacalaureat cu media 10, sesiunea iunie – iulie 2017 – initiator Grupul Consilierilor Locali P.N.L. (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Pașcani și al Programului obiectivelor de investiții, cu finanțare de la bugetul local și alte surse de finanțare pe anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 63 din 28.04.2017 privind aprobarea programului de activități desfășurate de Serviciul Gospodărie Comunală și Serviciul Sere și Spații Verzi în anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet