13 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Consilierii nu au curaj să evalueze secretarul. Zuzan, noul director administrativ al Primăriei Paşcani, dacă va fi suspendat din funcţie?

Aleşilor locali din Paşcani le este frică să îl ia la întrebări pe secretarul Primăriei, Mircea Zuzan. Chiar şi atunci când acesta vrea să se laude. Cel puţin aşa reiese din ultima şedinţă a Consilului Local în care primarul a anunţat că a primit raportul de activitate al secretarului dar nu ştie ce să facă cu el. Mai exact edilul păşcănean i-a întrebat pe consilieri dacă vor să dezbată şi să aprobe autoevaluarea secretarului Mircea Zuzan sau intenţionează să facă alta, care să cuprindă şi nemulţumirile lor.
Consilierii au ridicat din umeri şi din sprâncene. Unii nu au înţeles de ce a apărut acum acest subiect sensibil şi mai ales la iniţiativa cui alţii nu îndrăznesc să îl atingă nici măcar cu o întrebare pe sforarul Primăriei.
Autoevaluarea lui Mircea Zuzan a rămas la secret, cel mai probabil până la şedinţa viitoare. S-a aflat doar că este o sinteză a activităţii din ultimii trei ani de zile. O încercare de spălare a imaginii, preventiv, înainte de o eventuală evaluare administrativă după ce câţiva consilieri, primarul şi chiar prefectul judeţului, s-au plâns de faptul ca secretarul ascunde acte şi informaţii importante şi că nu îi sprijină pe aleşii locali în demersurile administrative. Un alt motiv de îngrijorare sunt recentele dezvăluiri ale reporterilor de la BIT TV privind gravele abuzuri privind gestionarea domeniului public de către funcţionarii din subordine şi ilegalităţile avizate sau gestionate de secretar.
Conform unor surse neoficiale, secretarul Mircea Zuzan s-ar pregăti pentru o eventuală suspendare din funcţie dacă va fi trimis în judecată în dosarul „Agrocomplex”. Pentru a rămâne în serviciile publice Mircea Zuzan ar urma să candideze pentru funcţia de director administrativ, post reactivat în organigramă şi statele de funcţii, pentru anul 2015.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow