More

  Consilierii locali din Pascani nu mai incap de cersetori. Un om al strazii locuiestela subsolul unui bloc in apropierea sediului Politiei Locale

  Array

  Chiar inaintea sarbatorilor de iarna, cand ar trebui sa fim mai buni si mai iertatori, In cadrul sedintei de astazi , odata cu prezentarea raportului de activitate a Politiei Locale pentru primele noua luni ale anului unii consilieiri au solicitat masuri mai ferme impotriva cersetorilor. Consilierul Eduard Dumea a spus ca s-a saturat de cersetori din centrul orasului si atras atentia ca doar aplicarea de amenzi nu este o solutie eficienta deoarece acestia nu au de unde sa le plateasca.
  In acelasi context consiliera PNL Diana Axinte a cerut interventia politistilor locali impotriva cersetorilor care obisnuiesc sa bata pe la usile locatarilor de la blocuri, mai ales atunci cand sunt sarbatori religioase.
  Mentionam ca tot in cadrul sedintei de astazi, comandantul Politiei Locale a fost intrebat daca are o situatie cu cei fara adapost. El a spus ca, din ultimele statistici, reiese ca ar fi vorba despre 7 persone insa situatia lor materiala dar si domiciliul lor sunt incerte. Unul dintre ei obisnuieste sa cerseasca inclusiv in apropierea sediului Politiei Locale si locuieste la subsolul unui bloc ANL, la G2A.
  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet