10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Consilierii locali din Pașcani, loviți cu bile negre

Distincțiile cu bile albe și negre de la sfârșitul emisiunii Pulsul Zilei de luni, când este pusă în temă sinteza săptămânii cu cele mai importante evenimente desfășurate, sunt așteptate de telespectatori pentru a vedea cine dintre membrii comunității la nivel de zonă se remarcă pozitiv sau negativ.

Pentru Cătălin Cojocaru, realizatorul emisiunii, lucrurile au fost simple, bile albe au primit cei care au votat pentru investiții și păstrarea operatorului Apa Vital în Pașcani, în ședința de vineri a Consiliului Local, iar bile negre cei care nu își doresc aceste beneficii pentru întreaga comunitate.

Bilele negre ale celorlalți realizatori i-au vizat ca și în cazul lui Cătălin Cojocaru tot pe consilierii locali, fie că e vorba de întreaga echipă, care nu reușește să găsească soluții pentru problemele Pașcani-ului, fie că se referă doar la cei care au votat împotriva deciziilor legate de Apa Vital.

Bile albe au primit cei din învățământ, elevi și profesori care duc mai departe numele comunității din Pașcani, prin rezultate deosebite și distincții obținute la concursuri de profil sau olimpiade naționale, după părerea Mihaelei Spiridon și a lui Claudiu Timofte.

Mihaela Spiridon a mai oferit o bilă albă consilierului Neculai Enea, pentru sugestia de a redirecționa fondurile programate organizării Zilelor Municipiului Pașcani, în scopul rezolvării altor priorități ale comunității, propunere formulată în aceeași ședință controversată a Consiliului Local de vineri.

În concluzie, consilierii locali continuă să fie în centrul atenției din punct de vedere negativ,în timp ce aprecierile pozitive sunt îndreptate către cei din învățământ care muncesc cu pasiune, aducând în același timp prestigiu întregii comunități.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow