Consilierii liberali răspund la întrebări, doar când le convine

  Slider

  Liberalii păşcăneni au luat-o pe urmele PSD-ului în ceea ce priveşte comunicarea cu cetăţeni, prin intermediul presei locale. După ce la sfârşitul anului trecut au hotărât să nu mai participe la emisiunile de dezbatere ale postului local de televiziune BIT TV, acum purtătorul de cuvânt al organizatiei, Mihaela Spiridon, nici măcar nu mai răspunde la telefoanele jurnaliştilor. Situaţia a început să semene din ce în ce mai mult cu cea de la PSD unde politicienii fac declaraţii sau trimit comunicate doar când au interes electoral. Din acest motiv în buletinele de ştiri unde sunt prezentate principalele evenimente ale zilei lipsesc de cele mai multe ori punctele de vedere ale politicienilor, mai ales pe subiectele sau temele sensibile.
  Problema a fost discutată astăzi în cadrul unei conferinţe de presă unde jurnaliştii de la ambele televiziuni s-au plâns de acest blocaj.

  Liderul PNL, Marius Pintilie a explicat că liberalii au nevoie de mai mult timp că până acum pentru a răspunde la întrebările jurnaliştilor. Mai exact consilierii sau comunicatorii liberali nu vor mai răspunde la telefon întrebărilor jurnaliştilor ci doar prin comunicate sau în cadrul conferinţelor de presă, după ce se vor documenta mai bine.
  Măsură a fost luată după recentul interviu acordat televiziunii locale BIT TV de liderul PNL Paşcani. O parte din consilierii liberali nu au fost de acord cu declaraţia lui Marius Pintilie conform căreia PNL ar accepta o eventuală majorare a preţului la apă, doar pentru păşcăneni, pentru creşterea şi încasarea redevenţei la apă, 1,8 mil de lei pe an pentru rambursarea împrumutului BEI, dacă aşa reiese în urma analizei preţului.

  Slider