10.7 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Consilierii liberali îi execută pe funcţionarii din Primăria Paşcani. Nu îşi pot lua salariile pentru că nu a fost votată ordinea de zi – VIDEO

Întâlnire cu scântei, astăzi, la Consiliul Local Paşcani. Şedinţa ordinară programată să aibă loc de la ora 10.00 a fost anulată din cauza consilierilor din opoziţie. Ei au refuzat să voteze ordinea de zi în timp ce din partea majorităţii PSD au lipsit doi consilieri care sunt în concediu. Cum votul a fost egal, 8 pentru şi 8 abţineri, proiectele aflate pe ordinea de zi nu au mai fost supuse aprobării.
Profitând de slăbiciunea PSD liberalii au încercat, din nou, să demită conducerea societăţii locale de salubritate deşi proiectul de hotărâre a mai fost pus pe ordinea de zi inca o data, într-o recentă şedinţa extraordinară, convocata dar care nu a mai avut loc din lipsa de cvorum.  Ei au cerut reintroducerea proiectului pe ordinea de zi dar 6 consilierii PSD s-au abţinut  iar doi au votat impotriva. Drept urmare şi cei din PNL au procedat la fel când a fost supusă la vot ordinea de zi, motivând că este o formă de protest pentru că primarul Dumitru Pantazi refuza să supună aprobării o parte din proiectele iniţiate de PNL.

În urma acestor dispute politice cei care au de suferit sunt funcţionarii publici şi personalul contractual din Primăria Paşcani. Ei au rămas fără salarii pentru luna iulie, susţine secretarul instituţiei, Irina Jitaru, pe motiv că proiectul prin care urma să fie aprobată nouă grilă de salarizare aflat pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi, nu a mai fost discutat. Secretara Primăriei susţine că functionarii vor deschide o acţiune în instanţă împotriva consilierilor din opoziţie pentru a fi traşi la răspundere.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI