14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023
Array

Consilierii, convocati de urgenta sa isi faca datoria. A doua incercare pentru salariile bugetarilor, premierea zecistelor si modificarea listei de investitii

 

O nouă încercare de aprobare a grilei de salarizare pentru funcţionarii şi personalul contractual din Primăria Paşcani, actualizata conform noilor prevederi legale.

După ce şedinţa programată luni de la ora 10.00 nu a mai avut loc deoarece consilierii liberali au refuzat să aprobe ordinea de zi, primarul municipiului a convocat din nou legislativul local, vineri 4 august de la ora 9.00, de acesta dată în şedinţa extraordinară. Pe ordinea de zi se află toate cele 11 proiecte de hotărâre programate pentru astăzi.

Printre ele se numără: modificarea contratului şi a modului de calcul al chiriilor la locuinţele ANL, modificarea organigramei şi a statului de funcţii la Spitalul de Urgenţă Paşcani, aprobarea Contul de execuţie bugetară pentru al doilea trimestru al anului, transformarea unor funcţii de execuţie din Primărie, modificarea listei de investiţii şi a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul în curs.
Cel mai important proiect din şedinţa programată luni este cel cu privire la stabilirea salariilor funcţionarilor şi personalului de specialitate din cadrul Primăriei Paşcani, conform noilor grile de salarizare.
De asemenea au fost repuse pe ordinea de zi proiectul privind premierea elevilor din municipiul Pașcani care au absolvit examenul de bacalaureat cu media 10, iniţiat de consilierii PNL precum şi aprobarea programului de activităţi culturale pentru perioada august – octombrie.
Mentionam ca secretarul Primariei, Irina Jitaru a declarant ca functionarii si personalul contractual nu isi pot incasa salariile pentru luna iulie deoarece nu au fost aprobate in sedinta de astazi si ca acestia vor cere despagubiri in instanta de la cei care nu au aprobat ordinea de zi.

 

Ordinea de zi

 

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 84/2017 privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 155/2016 privind aprobarea proiectului (modelul) contractului de închiriere și a fișelor de calcul al cuantumului chiriilor pentru unitățile de locuit construite pentru tineri destinate închirierii, aflate în proprietatea privată a statului și în administrarea Consiliul Local al municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind privind transmiterea in folosință gratuită a spațiului disponibil nr.4, parter, proprietate publică a municipiului Pașcani, situat in imobilul din str. Ștefan cel Mare, nr.7, jud. Iași către Societatea Naţională de Cruce Roşie din România- Filiala Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea H.C.L. aI municipiului Pașcani nr. 34/2017 privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal de Urgență Pașcani pentru anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind transformarea unor funcții vacante de execuție din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli a municipiului Pașcani pentru trim. al II –lea al anului 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind stabilirea salariilor pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Programului de activităţi culturale, sportive şi educative organizate la nivelul Municipiului Paşcani, în perioada august – octombrie 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind premierea elevilor din municipiul Pașcani care au absolvit examenul de bacalaureat cu media 10, sesiunea iunie – iulie 2017 – initiator GRUPUL CONSILIERILOR LOCALI P.N.L. (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Pașcani și al Programului obiectivelor de investiții, cu finanțare de la bugetul local și alte surse de finanțare pe anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 63 din 28.04.2017 privind aprobarea programului de activități desfășurate de Serviciul Gospodărie Comunală și Serviciul Sere și Spații Verzi în anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow