More

  Consilierii au aprobat schimbarea denumirii Spitalului Municipal in Spital de Urgenta si noua organigrama. Interventii pentru realizarea unui heliport

  Array

  Spitalul Muncipal a primit oficial noua denumire de Spital de Urgenta, in urma sedintei de Consiliu Local ce a avut loc in data de 31 octombrie.

  Consilierii au avut pe masa doua proiecte de hotarare legate de unitatea spitaliceasca din Pascani si anume: schimbarea denumirii Spitalului Municipal Pascani in Spital  Municipal de Urgenta  Pascani, dar si aprobarea structurii organizatorice a Spitalului Municipal de Urgenta. Ambele proiecte au trecut cu maxim de voturi.

  In urma acestor modificari, sigla spitalului va fi schimbata, la fel si o serie de documente, dar si salarizarile vor fi la nivel de Spital Clinic de Urgenta, cu precizarea ca cei din conducerea Spitalului nu vor avea nici un fel de modificari la salarii.

  Heliportul ce este extrem de necesar Spitalului de Urgenta, a ajuns si el subiect de discutie in cadrul Consiliului Local. Mai exact, conducerea unitatii spune ca o astfel de pista este extrem de necesara, mai ales pentru noua forma a Spitalului. Costurile unei astfel de piste ar ajunge la cca. 600 mii lei. Primarul, Dumitru Pantazi spera sa primeasca ajutor si de la Consiliul Judetean, pentru a putea realiza o astfel de investitie la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet