14.1 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

Consiliere psihologica gratuita la Spitalul de Urgenta

Spitalul de Urgenta Pascani isi diversifica serviciile oferite populatiei prin adaugarea a doua grupuri de consiliere gratuita oferite de psihologul, Ruxandra Filipescu, in sala de conferinte. Primul grup prevede persoane cu varsta cuprinsa intre 20 – 60 ani, diagnosticati cu cancer, in cadrul caruia se va oferi consiliere psihologica pentru depasirea problemelor in aceasta perioada dificila.

Ideea celui de-al doilea grup a pornit de la initiativa unui parinte care i-a cerut ajutorul psihologului pentru a rezolva o problema legata de comunicarea cu copilul sau aflat la varsta adolescentei.
Astfel, al doilea grup vizeaza organizarea unor grupuri de discutii cu copii cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani, care vor participa la anumite cursuri prin care sa inteleaga cum sa depaseasca probleme specifice varstei si eficienta unei comunicari adecvate cu parintii. Aceste grupuri de discutii vor lua forma unui sistem informational cu schimbarile ce se produc in adolescenta si metodele de prevenire a tulburarilor de comportament, care in unele cazuri duc la tentatice de suicid.

Pentru inceput, psihologul, Ruxandra Filipescu pune la dispozitie o adresa de e-mail si un numar de telefon pentru a stabili grupurile tinta in functie de varsta si de problemele pe care au.
Adresa de e-mail:grupsuportcancer@yahoo.com si
numarul de telefon: 0743. 104. 381.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow