22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Consilier personal plătit regeşte. Muncitor necalificat numit secretar de Primărie

answear.ro
fashiondays.ro
creditprime.ro
elefant.ro
elefant.ro
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
credius.ro

Ultimele știri

Haos total la Primăria comunei Valea Seacă. După ce fostul primar, Valerica Roman, a fost suspendat din funcţie edilul interimar şi-a angajat un consilier personal pe care îl plăteşte regeşte. Este vorba despre Gheorghe Chioaru un fost ofiţer superior de armată, ieşit la pensie. Bărbatul ar urma să încaseze 4. 088 lei pe lună aproape de patru ori mai mult decât primesc cei doi consilieri ai primarului din Paşcani. Dispoziţia a fost emisă joia trecută şi semnată chiar de primarul interimar, Gheorghe Baiceanu. El motivează că noul său sfătuitor are este colonel în rezervă, are două facultăţi şi că trebuie plătit pe măsură.
Viceprimarul comunei, Gheorghe Olaru ( foto) susţine că documentul trimis jurnaliştilor de la BIT TV ar fi fals si`ca nu a fost angajat un nou consilier personal. Mai mult fostul consilier Ion Potolinca plătit cu 1200 de lei pe lună ar trebui să revină în funcţie, conform unei hotărâri judecătoreşti, după ce a fost dat afară de fostul primar.
La fel de încurcate sunt problemele şi în legătură cu secretarul Primăriei. Pe data de 8 februarie juristul Valeriu Nistor s-a internat la spital iar în locul lui a fost numit un inspector al instituţiei, Viorica Ştefan. Femeia a rezistat doar două zile după care s-a internat şi ea la spital. Câteva zile mai târziu primarul interimar mai face o încercare şi numeşte în funcţia de secretar un muncitor necalificat din instituţie, pe aceeaşi dispoziţie cu numărul 60. Este vorba despre Alexandru Gabriel Irimia, de curând absolvent de studii juridice.
Deşi a fost emisă o dispoziţie în acest sens tânărul spune că nu a acceptat această numire pe motiv că este şi consilier local.
Menţionăm că miercuri de la ora 17.00 este programată o şedinţă a Consiliului Local pentru a fi clarificate aceste probleme. Pe ordinea de zi se afla şi un proiect de hotărâre pentru demolarea taberei şcolare din pădurea Valea Seacă, susţin consilierii din opoziţie. Asta după ce terenul de sub clădiri a fost concesionat unui afacerist din Paşcani care a construit acolo o sală de nunţi.

dispozitie vs

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI