21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Consilier păşcănean verificat de ANI

credius.ro
oferta.oceancredit.ro
vivacredit.ro
creditfix.ro
creditprime.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

Marius Pintilie, consilier PNL, este verificat de inspectorii Agenţia Naţională de Integritate. Ei vor să afle dacă alesul local este sau nu incompatibil cu funcţia pe care o deţine. Mai exact reprezentanţii statului vor să afle dacă acesta a făcut afaceri din bani publici, în mandatul de consilier local. În acest sens a fost trimisă o solicitare la Primărie pentru a fi comunicate toate contractele şi facturile încheiate de cele şase firme deţinute de consilierul păşcănean cu Primăria sau institutiile publice subordonate bugetar Consiliului Local.
Marius Pintilie a confirmat pentru  BIT TV că este verificat de ANI. El a spus că singurele afaceri cu Primăria Paşcani, în această perioadă, au fost în anul 2012 când instituţia a cumpărat marfa din magazinele pe care le deţine.
„Sunt câteva facturi, nu contracte. Au venit de la Primărie, au cumpărat şi au cerut factura. Nu pot să opresc pe cineva să intre şi să cumpere din magazinul meu.”, a spus pentru BIT TV consilierul păşcănean.
Menţionăm că Marius Pintilie este preşedintele organizaţiei PNL Paşcani şi candidat pentru funcţia de primar al municipiului Paşcani la alegerile locale din acest an.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI