20.5 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

Consilier local găsit mort în maşină

Pierdere mare intr-o comuna de langa Pascani. Un consilier local a fost gasit mort in masina sa, intrata intr-un sant, sambata noaptea. Descoperirea a fost facuta de catre fiica sa, care a cerut de urgenta ajutor. Din pacate, nimeni nu a mai putut face nimic pentru barbatul cunoscut cu probleme de sanatate.

Un consilier local din Tatarusi a fost gasit mort in masina sa, intrata intr-un sant de pe marginea drumului din localitatea Pietrosu. Costel Sava, in varsta de 57 de ani a fost gasit de catre fiica sa in noaptea de sambata, 4 februarie, care a sunat de urgenta la 112 pentru a cere ajutor. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru barbat. Din primele informatii acesta era cunoscut cu probleme cardiace. In cauza, politistii au deschis un dosar penal de cercetare pentru ucidere din culpa.

Potrivit celor spuse de oamenii legii, pe corpul barbatului nu au fost gasite urme de violenta si nici masina nu era avariata.

Consilierul era in legislativul local de circa 20 de ani si a adus o mare contributie comunei. A fost un localnic model, care a participat activ si s-a implicat in dezvoltarea multor proiecte de interes public.

Trupul acestuia a fost dus la Institutul de Medicina Legala Iasi pentru efectuarea necropsie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow