15.8 C
Paşcani
marți, septembrie 27, 2022

Consilier de cartier. Ce părere aveți?

- Advertisement -

Un consilier pascanean insistă că aleșii locali să fie mai aproape de cetățeni. Sorin Olariu de la PMP a cerut, din nou, consilierilor locali, ca fiecare să își asume responsabilitatea de a răspunde de un cartier sau zona din municipiu deoarece sunt mule cereri și probleme de rezolvat. În cadrul unei recente conferințe de presă el a făcut apel la celelalte formațiuni politice să decidă când și mai ales cum va fi facuta acesta împărțire.

Invitația că aleșii locali să răspundă fiecare de câte o zona din oraș a mai fost adresată de câteva ori, dar fără nici un rezultat. Consilierii din PSD nu au răspus în nici un fel la acesta provocare iar cei din opoziție au motivat că ei organizieaza audiente, săptămânal, la sediul organziației de partid.
Chiar dacă inițiativa pare a fi populistă, ea ar putea fi cu adevărat utilă dacă aleii locali ar fi mai apropae de cetățeni.
Municipiul Pașcani are 19 consilieri, iar din punct de vedere administrativ este împărțit în mai multe zone: 5 suburbii, Deal, Vale, Fântânele, Vatra, Aerodrom. Dacă fiecare dintre consilieri s-ar ocupă de câte un cartier, cetățenii de acolo ar avea, mai aproape, un om de legătură cu administrația locală iar problemele lor ar ajunge mai ușor în atenția celor care trebuie să le rezolve.
Asta nu însemna că locuitorii municipiului nu au voie să se adreseze celorlalți consilieri sau că aleșii locali nu ar putea aborda și alte probleme decât cele din zona arondată.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ELEVII PASCANENI, PUSI PE DRUMURI PENTRU ABONAMENTELE GRATUITE

  Nemultumiri in randul elevilor si parintilor din Pascani in...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...

Legislativul pășcănean în ședință pe 29 septembrie – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare in municipiul Pascani....
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow