17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Connect-R a încheiat prima zi de sărbătoare, la Pașcani

Connect- R

Program bogat si voie buna la Zilele Orasului Pascani. Mii de pascaneni, de la mic la mare au stat aseara, 5 iulie pana aproape de miezul noptii, unde au cantat si dansat alaturi de artistii care au urcat pe scena amplasata in zona Stadionului din Municipiu.

Cel mai asteptat moment a fost concertul lui Connect-R. Publicul a fredonat fiecare piesă a cântărețului și a aplaudat minute în șir. Alaturi de patru dansatori, solistul a oferit un spectacol adevărat, pe care publicul l-a gustat din plin.

Spectacolul artistic a inceput la ora 17.00 cu artistii locali – Orchestra de muzică populară Plaiuri Păşcănene – dirijor: prof. Gh. Arşinel, Diana Ceucă, Magdalena Tudorache, Melania Armenia, Daria Ştefania Lupe, Bianca Costan si Tudor Pletea. Apoi au urat pe scena KRONOS si ALEXANDRA UNGUREANU & CRUSH.

In aceasta seara, 6 iulie, spectacolul incepe de la ora 17.00 cu artisti locali – Alternative (trupă rock), Etalon 2004 (trupă de muzică uşoară şi etno), Elena Ilie, Alis Dediu, Dream – Dance (dans sportiv). Artişti naţionali: GELU VOICU ŞI TARAFUL, LĂUTARII DIN TELEORMAN, VIORICA MACOVEI, ANDREEA BĂLAN si DIRECŢIA 5. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow