More

  Connect-R a încheiat prima zi de sărbătoare, la Pașcani

  Array

  Connect- R

  Program bogat si voie buna la Zilele Orasului Pascani. Mii de pascaneni, de la mic la mare au stat aseara, 5 iulie pana aproape de miezul noptii, unde au cantat si dansat alaturi de artistii care au urcat pe scena amplasata in zona Stadionului din Municipiu.

  Cel mai asteptat moment a fost concertul lui Connect-R. Publicul a fredonat fiecare piesă a cântărețului și a aplaudat minute în șir. Alaturi de patru dansatori, solistul a oferit un spectacol adevărat, pe care publicul l-a gustat din plin.

  Spectacolul artistic a inceput la ora 17.00 cu artistii locali – Orchestra de muzică populară Plaiuri Păşcănene – dirijor: prof. Gh. Arşinel, Diana Ceucă, Magdalena Tudorache, Melania Armenia, Daria Ştefania Lupe, Bianca Costan si Tudor Pletea. Apoi au urat pe scena KRONOS si ALEXANDRA UNGUREANU & CRUSH.

  In aceasta seara, 6 iulie, spectacolul incepe de la ora 17.00 cu artisti locali – Alternative (trupă rock), Etalon 2004 (trupă de muzică uşoară şi etno), Elena Ilie, Alis Dediu, Dream – Dance (dans sportiv). Artişti naţionali: GELU VOICU ŞI TARAFUL, LĂUTARII DIN TELEORMAN, VIORICA MACOVEI, ANDREEA BĂLAN si DIRECŢIA 5. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet