19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

„Confesiunile unui câine”- Spectacol de teatru educaţional la Biblioteca Municipală Paşcani – VIDEO

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Emoţionant şi plin de tâlcuri a fost spectacolul “Confesiunile unui câine” urmărit de zeci de persoane, atâta cât a permis spaţiul Biblotecii din Municipiu. Actorii au rămas surprinşi de numărul mare de persoane prezente şi mai ales de interesul păşcănenilor vis a vis de câinii comunitari. Fiind o piesă de teatru interactivă, cei prezenţi au avut ocazia să povestească şi câteva din întâmplările lor cu acestee necuvântătoare.

acc rutier

Piesa de teatru a avut loc la sediul Bibliotecii din Paşcani, vineri seara, 29 ianuarie iar sala a devenit neîncăpătoare de păşcăneni dornici să vadă altceva. Spectacolul s-a desfăşurat pe parcursul a mai bine de o oră. A fost şi muzică live, potrivită momentului dar şi jocuri interactive.

Intrarea a fost liberă la piesa de teatru interactivă şi educaţională. Cei prezenţi au ascultat cu atenţia replicele dar mai ales au răspuns la întrebările puse de actorii de la Bucureşti.

Scopul principal al proiectului este educarea prin artă a tinerei generaţii şi promovarea responsabilităţii, implicării în societate, toleranţei şi respectului pentru viaţă.

Personjul principal, actriţa Mihaela Rădescu s-a arătat încântată de receptivitatea conducerii instituţiei şi spune că va reveni cu drag în oraş.

Spectacolul urmăreşte responsabilizarea cetăţenilor cu privire la problema câinilor comunitari şi a violenţei împotriva animalelor.

“Confesiunile unui câine” este o adaptare liberă după “Viaţă de câine” de Peter Mayle, scriitor britanic care locuieşte în Franţa. Piesa de teatru este pregătită de Asociaţia Culturală Replika, Asociaţia Red Panda şi Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR). Spectacolul face parte din proiectul „Manifest canin în sala de lectură din Moldova”.

"CONFESIUNILE UNUI CÂINE" TEATRU EDUCAȚIONAL LA BIBLOTECA MUNICIPALĂ PȘCANI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI