More

  Conferință spirituală la Clubul Copiilor din Pașcani

  Array

  Cei interesați de promisiuni spirituale vor putea participa vineri,pe 7 august, începând cu orele 11.00, doar cu 3 lei, la o conferință despre cunoașterea de sine și terapile alternative, care se va desfășura în Sala de Festivități de la Clubul Copiilor.

  Este vorba despre Reiki, un concept relativ nou, bazat conform surselor, ”pe un sistem de terapie energetică, în care nu se folosește energia personală a terapeutului, ci „energia universală”.

  La conferință poate participa orice persoană, indiferent de vârstă, după cum afirmă Bogdan Sprânceană, un tânăr de 34 de ani din Pașcani, maseur de profesie, inițiat în această tehnică spirituală și cel care va susține atât conferința, cât și cursul de a doua zi.
  BAGDAN SPRANCEANA
  Sâmbătă vor fi susținute și cursuri de inițiere în Reiki, doar pentru 20 de persoane, iar prețul cursului este de 35 de lei. Deoarece participarea presupune și exemplificare practică, evenimentul nu va putea fi filmat.

  Modalitatea de lucru presupune captarea și transmiterea unor enegii prin intermediul mâinilor. Inițiatorul acestor evenimente susține că cei care vor veni și vor dori să practice acest tip de terapie alternativă, vor avea posibilitatea să se vindece de orice boală.

  Bogdan Sprînceană afirmă că aceste terapii nu au legătură cu mișcări spirituale, deși tehnicile se bazează pe practici oculte și spune că nu contrazic credința în Dumnezeu, deși mulți teologi și oameni de știință contestă atât modalitățile de vindecare, cât și caracterul pozitiv al energiilor folosite de practicanți.

  Precizăm că Reiki a fost fondat de Mikao Usui, care a trăit la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, fiind un sistem ce recuperează tehnici și simboluri descoperite în vechile manuscrise esoterice orientale, bazându-se în același timp pe experiența unor inititulați maeștri contemporani.
  Deși studiile clinice arată o ameliorare a stării de sănătate sau vindecare în majoritatea cazurilor de tratament aceste terapii alternative sunt încă puțin cunoscute și efectele în timp atât asupra sănătății fizice, cât și psihice, nu sunt cunoscute.

  Pregătirea lui Bogdan Sprînceană:

  CURSURI SPIRITUALE:

  Reiki Usui Shiki Ryoho, gradul 1 – 4.12.2010
  Reiki Usui Shiki Ryoho, gradul 2 – 30.01.2011
  Reiki Usui Shiki Ryoho, profesor pt. gradul 1 – 24.09.2011
  Reiki Usui Shiki Ryoho, profesor pt. gradul 2 – 2.03.2014
  Clarviziune si Puteri Paranormale – 2012
  Purificare, Tratament, Vindecare si Autovindecare – 2012
  Acivarea Merkabah – 2012
  Relaxare, Rugaciune, Concentrare si Meditatie – 2012
  Preotia lui Melchisedec – 2012
  Alchimia Energiei Sexuale – 2013
  Dedublare, Bilocatie si Teleportare – 2013
  Autocontrol, Evolutie, Mantuire si Eliberare – 2013

  Certificat de absolvire curs MASEUR – 26.06.2012 ( organizat de A.J.O.F.M., Iasi )

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI