1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Conferință PNL Pașcani: despre desființarea parcului și Ziua Națională a României – VIDEO

Despre desfiintarea parcului dintre blocurile C4 si C5, neregulile gasite in hotararea privind stabilirea destinatiei de parc de joaca copii, pentru terenul in suprafata de 1092 mp situat in strada Mihail Kogalniceanu, Pascani, dar si despre organizarea Zilei Nationale a Romanei la Pascani. Acestea au fost subiectele din conferinta de presa organizata de PNL Pascani in aceasta dimineata, la sediul partidului.

CP PNL PSC

Liberalii pascaneni spun si au prezentat probe in acest sens ca „au aparut trei articole noi fata de cele aprobate in sedinta, iar consilierii PNL nu au votat pentru distrugerea parcului, ci au votat pentru infiintarea unui alt loc de joaca.”

De asemenea, s-a discutat si despre infiintarea unei comisii pentru a verificat toate hotararile de consiliu local aprobate in actualul mandat, pentru a vedea daca sunt modificate. Mai mult, va fi sesizata si Prefectura, pe aceasta tema.

Cel de-al doilea subiect discutat in cadrul conferintei de presa a fost legat de organizarea Zilei Nationale a Romanei. Marius Pintilie, consilier local PNL propune ca toti cei care fac parte din CL Pascani sa-si doneze indemnizatia pe o luna pentru a oferi pascanenilor o zi cu parada militara, un program artistic si fasole cu carnati. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow