21.7 C
Paşcani
miercuri, septembrie 28, 2022

Conferinta pentru producatorii agricoli, la Targu Frumos

- Advertisement -

Producatorii agricoli din Targu Frumos, dar si din imprejurimi sunt invitati, duminica, 7 aprilie a.c., de la orele 12:30 la o conferinta judeteana privind incurajarea cooperativelor, o necesitate pentru dezvoltarea sectorului agricol la nivel local. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura „Garabet Ibraileanu” din oras.

Intalnirea face parte din cadrul unui proiect, cu denumirea „Servicii de consiliere acordate producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, cofinanţat din FEADR prin PNDR 2014-2020. Potrivit unui comunicat de presa, proiectul constă în promovarea serviciilor de consiliere în rândul producătorilor agricoli cu scopul de a facilita asocierea acestora în cooperative agricole sau grupuri de producători conform legislaţiei naţionale în vigoare și oferă consultanță și sprijin în întocmirea planurilor de afaceri pentru dezvoltarea formelor asociative și concentrarea producției membrilor lor în vederea creării de noi oportunități pe piață.

Potrivit organizatorilor, EGIS ROMÂNIA S.A., companie cu experiență în consilierea fermierilor, conferința oferă prilejul de a face o trecere în revistă a situației sectorului agricol la nivel local și de a furniza informații privind oportunitățile pe care proiectul le oferă.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow